07-05-2021, 20:47 PM
(07-05-2021, 20:21 PM)mlsluik Kirjutas: Tead.... kaalu seda minu soovitust.
See oli vist ära uputamise kohta? Tänan, ilmselt see on foorumi ametliku suunaga kattuv.(ise olen kaalunud maha laskmist ja 10 kV lattidele viskumist, ag tänan siiski, väga armas)
Kui sa vaevuksid oma postitusi jms asjasse puutuvat analüüsima, siis võiks näha, et sul on isiksuse kahestumine vms. St, sa ei ole objektiivne, sa oled hüpertegija, superfoorumlane (ei üldse vaidle üldse vastu, sa võid olla mingi eesti mehine otseütleja ja tõe monopoli valdaja, aga mingist hetkest tekib teatud piir, kus sa enam ei eralda subjektiivset arvamust objektiivsest tõest) ja mina pean enda uputamise asemel toksima vaevalist sõnumit, mille varsti mingi suvaline moderaator ära kustutab.Kasva suureks, luik, mina valin juba kirstu kanga värvi, sel ajal, kui sina selgitad, kuidas peaks ja kuidas oleks tarvi lõpetada. Ise arvan, et oled sa nii kõva tegija ja teoorias tark (ei tea ja pohhui), ikkagi võiks natuke ettevaatlikumalt oma postitusi teha, mul on ka väike õuebassein väljas...
Selgitan lihtsamalt lahti - luik, sa oled emotsionaalselt liiga ergas super-hüper-õigeid asju tegija... vb saad aru, aga lihtsamalt siia ei sobi postitada