07-05-2021, 22:51 PM
Trükkisin siin midagi, aga kustutasin juba eos ära, nii et moderaatorile ei jäänudki midagi. Samas siin ja praegu ta arvas, et aitab küll ja pani mingi konto kinni. Jah, tõesti, aitab küll ja mina arvan, et moderaator ei saa asjadest päris hästi aru. Mõistan, et mina saan homme kaineks, aga moderaator jääb ikka moderaatoriks....
Selle postitusega ma tahaksingi kõiki liiga suurte munadega liikmeid ja muidu moderaatoreid teavitada, et sellega on lõplik minu poolt foorumi reostamine lõpetatud ja oleks tore, kui mulle antakse siiski võimalus kustutada kõik need nõttetud misiganes ila või paska sisakdavad postitused, millele luik siin eelnevalt on vihjanud, moderaator, sinu käik
Selle postitusega ma tahaksingi kõiki liiga suurte munadega liikmeid ja muidu moderaatoreid teavitada, et sellega on lõplik minu poolt foorumi reostamine lõpetatud ja oleks tore, kui mulle antakse siiski võimalus kustutada kõik need nõttetud misiganes ila või paska sisakdavad postitused, millele luik siin eelnevalt on vihjanud, moderaator, sinu käik