19-05-2021, 09:55 AM
(18-05-2021, 17:54 PM)Walter Kirjutas: Nüüd aga selgub et kohalikud lõuna-eesti türalased on ikka mitu kraadi kangemad mehad. Kuna tegu on ilmselge kähkusõidu vokiga, siis tolle taltsutamiseks ei piisa mitte ainult ainuma silindri piibujuhtme eemaldamisest vaid enamgi veel - raudsed mehapojad käivad säälkandis Konsumi tanklas boksipeatusi tegemas ka suisa ilma karburaatori ja gaasirutskata! Tundub et ka pidurid on kähkusõidu surm. Ilmselgelt täiesti üleliigsed vidinad .......
Hea töö ja enamgi veel!
Hallo!
Tänan, ise olen (olin) ka rahul! Ja kõik on ära põhjendatud, st lihtsalt seletatav! Pidureid ei olnud taga seepärast, et oleks lisaks 4-days endurole ka söerada võimalik sõita, pidurdatakse kannaga! Karbussiga on selline asi, et Sina, Lauri, oled noor mees (minuga võrreldes), Sa tead küll neid sissepurske värke ning muid moodsaid vigureid, aga siin on palju lihtsam lugu. Minu kadunud onu Leopold (kes ka ei olnud mitte kõige tühisem tegelane Kolmandas Riigis) rääkis mulle lisaks lugudele tädi Magdast ka seda, kuidas saksa sõdurid jalgrattaga poodi minnes poe juures (jutt ei ole Kalevi tänava Konsumist) elegantse liigutusega eemaldasid jalgrattalt kiirkinnitusega patenteeritud Express - Lenkeri, torkasid selle vöörihma vahele ja siirdusid ostlema. Seda tehti selleks, et vaenulikult meelestatud partisanid ja pioneerid ei saaks välja jäänud sõiduriista lihtlabaselt ärandada. Nii et, ei ole midagi uut siin ilmas, mul oli lihtsalt kergem iga kord poe juures karbuss koos kaasirulliga maha tõmmata..
Aga tulles tagasi Meistri ja anonüümsete ekspertide juurde. Tegelikult on ju tore, et inimesed selliseid teemasid ka loevad, teemast huvituvad ja vaevuvad isegi tagasisidet andma, st teema on nemde jaoks huvitav ja oluline. Samas vahel pole see ka sugugi nii tore, näiteks mul on igasugune Kalevi Konsumis käimise isu kadunud, keegi oinas on sada foorumit lugenud ja iga kord, kui ma poodlema lähen, siis keegi poe trepil hängivast hobikaaslaste seltskonnast mõmiseb jämeda häälega - kassiraisk, uputa ennast ära! Ja teised irvitavad nii, et tilgad püksis ja õlut pudelist välja loksumas. Masendav, Krossi äri on linna teises otsas, sinna veel kuidagi jõuaks, tagasi enam, vaevalt. Ja väliskapitalile kuuluvasse Maximasse ma põhimõtteliselt jalga ei tõsta, lisaks pidavat seal olema mingisugused automaatkassad, mida keegi ei oska kasutada.