25-05-2021, 15:28 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-05-2021, 15:32 PM ja muutjaks oli PlyVal64.)
(25-05-2021, 14:53 PM)honkomees Kirjutas:Ma arvan, et need tahaks piikrehve ja küll siis niidab Vana nõukaaegse "punasega" oli see pidamise probleem peamine, üks lõputu mängimine oli. Naabritädi Stigaga niidab ja minu arust seda probleemi enam pole. Laseb ka märja ilmaga. Aga kiire pilk sinutorusse näitab, et seda on palju tehtud ja proovitud, siin üks 3-osaline näide. Peamiselt mingitest "jääkidest" kus visatakse korralikud tööriistad ära. Aga too Jacobsen on ju suisa tööstuslik selline, diisliga, hüdroga ja puha - see ongi lahe. Ja isegi Toro on sellist traktorile haakesse tootnud(25-05-2021, 14:40 PM)PlyVal64 Kirjutas: ... Palju need Stiga käsiniidukd ka maksavad 89 eurot korda 3 ja alla 300 euro on meetrine niidudekk olemas See kõlab juba DIY lihtsalt laheda projektina lapsele elektriga mänguauto/traktori ette! Pöörleb ju vaid sõites ehk ohutu ka...Olen katsetanud motoploki taha sellist sistemi, tahab saada just parajat survet käsiniidukile, tasast mätasteta maad ja kõrget heina ei võta - ühesõnaga 2 vähekasutatud ja vist kolm kasutamata niidukit seisavad, üks on aastaid-aastaid käsiniidukina kasutusel sauna ümber niitmisel leilivõtmise vaheaegadel.