14-06-2021, 08:18 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-06-2021, 08:19 AM ja muutjaks oli honkomees.)
(13-06-2021, 23:47 PM)Telc Kirjutas:Ma siiski panen pahaks, ei hoolita vanematest ja jäetakse nad üksi isakodusse elama, oma ego ja karjäär on niiii tähtis!(13-06-2021, 17:43 PM)Talupoeg taluja Kirjutas: Jah, ei ole vaja kedagi hukka mõista, pigem on vahel raske mõista. ...... Enamus pärijaid elab tänapäeval ikkagi üle viiekümne kui vanemaid matma hakkab (ja üle kolmekümne kui vanavanematest rääkides). Selles vanuses on mõistlikul inimesel oma eluvalikud tehtud ja ei ole vaja ka pahaks panna kui tee on isakodust oma elu peale viinud ja teine eriala valitud. ...
... Oli ka mul elu ja töö, eriala kodunt kaugel aga kui vanemate tervis viletsaks läks tulime perega tagasi neid toetama, olles tsutt üle kolmekümne matsin mõneaastase vahega vanemad ja siis jäi elamine minu peale. Minu esivanemad on selles kohas elanud üle kolme sajandi ja siis jätta koht lagunema? Ei. Naine oli esialgu väikeste lastega talviti Tartus, kus lapsed koolis käisid, laste kasvades tuli ka minu juurde ära.