06-08-2021, 09:44 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-08-2021, 09:45 AM ja muutjaks oli M.R..)
Lugupeetud ksf donn.
Esitasin küsimused postis 32
Millised said siirderaadiused võllikaelte läbimõõtude üleminekutes ja kas niisama lihtsalt võll lähebki laagrisse?
Millest on võll tehtud, materjali margi mõttes?
Mis oli avaldusviisis viga? Ei parasta ja ei ironiseeri, lihtsalt küsin
Prototüübid seadet aga mitte võlli ja laagripesasi.
Neid ei ole vaja prototüüpida, neile on juba ammu teada vajalikud tolerantsid/istud, siirderaadiused ja pinnasiledused. Suure tõenäosusega ka viidatud teostes.
Kui sa oled võtnud nõuks siia oma juutuubi kanalit transleerida siis ole ka valmis kriitikaks.
Või oled lumehelbeke kes kriitikat ei talu?
Oma küsimusele vastuseid ei saanudki /ja ega ma enam ei ootagi/ aga solvumisnoot sinu viimases postis on tugev.
Minu metallitöötlusteadmised pole teab mis põhjalikud, ei ole seda asja kõrgkoolis tudeerinud, lihtsalt eneseharimise
teel saavutatud aga kindlasti on nad põhjalikumad kui sinul.
Ja ka praktiline kogemus asjast on arvestatav.
Näide
Ära murdunud mootori väljundvõll, võlli läbimõõt 80mm. Mootor 160kw. Paigaldusest kuni murruni oli vist nädal või kaks.
Eelmine mootor töötas 4 aastat.
Asja ajasin garantiisse, tõsi võttis natuke aega. Esialgu oli müüja suhtumine ka selline et mida sa siin õiendad, teil on seal kõik
valesti tehtud ja üleüldse on teil rihmad valesti pingutatud ja rihmaliin on valesti joondatud jne. jne....
Aga peale Tehnikaülikoolis tehtud ekspertiisi hakati liigutama.
Ekspertiisi akt
Järeldustega saad ehk ise hakkama. Ja ära vaeva ennast vastusega minu kirjatükile
Esitasin küsimused postis 32
Millised said siirderaadiused võllikaelte läbimõõtude üleminekutes ja kas niisama lihtsalt võll lähebki laagrisse?
Millest on võll tehtud, materjali margi mõttes?
Mis oli avaldusviisis viga? Ei parasta ja ei ironiseeri, lihtsalt küsin
Prototüübid seadet aga mitte võlli ja laagripesasi.
Neid ei ole vaja prototüüpida, neile on juba ammu teada vajalikud tolerantsid/istud, siirderaadiused ja pinnasiledused. Suure tõenäosusega ka viidatud teostes.
Kui sa oled võtnud nõuks siia oma juutuubi kanalit transleerida siis ole ka valmis kriitikaks.
Või oled lumehelbeke kes kriitikat ei talu?
Oma küsimusele vastuseid ei saanudki /ja ega ma enam ei ootagi/ aga solvumisnoot sinu viimases postis on tugev.
Minu metallitöötlusteadmised pole teab mis põhjalikud, ei ole seda asja kõrgkoolis tudeerinud, lihtsalt eneseharimise
teel saavutatud aga kindlasti on nad põhjalikumad kui sinul.
Ja ka praktiline kogemus asjast on arvestatav.
Näide
Ära murdunud mootori väljundvõll, võlli läbimõõt 80mm. Mootor 160kw. Paigaldusest kuni murruni oli vist nädal või kaks.
Eelmine mootor töötas 4 aastat.
Asja ajasin garantiisse, tõsi võttis natuke aega. Esialgu oli müüja suhtumine ka selline et mida sa siin õiendad, teil on seal kõik
valesti tehtud ja üleüldse on teil rihmad valesti pingutatud ja rihmaliin on valesti joondatud jne. jne....
Aga peale Tehnikaülikoolis tehtud ekspertiisi hakati liigutama.
Ekspertiisi akt
Järeldustega saad ehk ise hakkama. Ja ära vaeva ennast vastusega minu kirjatükile
Matemaatika ja mehaanika, see on puhas rassism, diskrimineerimine ja valgete ülemvõim