jõgeva treff 2004

Asja viga rohkem on selles, et alguses käisid seal inimesed, kes mootorratastega sõidavad. Nüüd on osades ringkondades tekkinud arvamus , et kui sind pole seal siis pole sind olemaski (paljudel on see ainus sõit üldse aastas ja paljudel on elueesmärgiks ratas just nendeks kuupäevadeks valmis saada) ja selle tõttu on paljud asjalikud, kultuursed jne inimesed selle asemel, et sinna läbustajate seltsi minna, otsustanud niisama ratastega ringi sõita.
Ja niimoodi käivadki treffil põhiliselt 3 gruppi - HD mehed rattaid näitamas, emmimehed läbustamas ja skandinaavlased vanast harjumisest, et tore kokkutulek ja parajal kaugusel.
Mis ürituse kommertslikusse ja rahakokkuajamisse puutub, siis minu arvates on praegune hind ja mida selle eest saab normaalne. Loll mees ei suudaks ka 1000.- per nägu ilma kahjumita hakkama saada ja kui korraldajatel õnnestub sellest pisikesest osavõtumaksust veel midagi ka alles jätta on ju kõik hästi. Arvestada tuleb alati ju ka sellega, et kõik aastad ei pruugi olla vennad ja alati on vaja mingi reservkapital hoida.

Ja palun ärge minust valesti aru saage - mul ei ole idarataste ja nende omanike vastu mitte midagi, ma ei salli lihtsalt lolle ja läbustajaid.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
jõgeva treff 2004 - Autor: munk - 20-07-2004, 16:44 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne