Automoto suvepäevad: 6-8 august, Jäneda

olen nüüd kiivalt \"infot varjanud\", poolteist nädalat tagasi sai Jänedal käidud:

Linnusemäe vahetusse lähedusse jääb Maire Taska hobusepidamine ja saun. Kui huvilisi on, võib ju laupäeva õhtul seljad puhtaks nühkida. Leiliruumi pidi mahtuma 6inimest, eesruum oli harju keskmiselt pirakas (oma 40m2 ikka). Üüri küsitasse esimese tunni eest 350raha, järgnevad 150ühikut. Sellega peaks aga igaks-juhuks kiirustama, niiet huvilised andke märku (mõistlik võtta alates 3h, 10inimest miinimum: sellisel juhul 65eek/nägu).

leivakoti päritolu olgu siis vabatahtlik, ma hangin vaid tahedamat kraami (vorst-salat-leib) ning natuke väikese gaasiga vett. Kellele see sobib, siis 100eek a/a-le:
1105844775
Teet Pungas
selgituseks foorumi kasutajanimi.

ka soovitused \"menüü\" osas on teretulnud.

täpne telgi püstilöömiskoht oleneb ilmast - tugevama tuule korral mäe jalamil (sääskede toitmine), vaikse ilma korral päris üleval. Liikurid saab jätta poolde mäkke, sääl on just pinda silutud. Alla 10 cm kliirensiga masinatega võib muidugi kohalesaamine tüütu olla, aga meil ehk taolisi pole.

reedene algus oleks paras sättida 18:00-19:00 kanti, niiet tööinimestel oleks paras tulla ning ei jääks kole pimeda peale. Ise olen kindlasti juba tunni-paari võrra varem kohal. Siis on mu kontaktiks 51 996 592.

ainuke lahtine ots on veel ilmaga seonduv, tänaöine Tallinn oli küll selline, et hää peremees lükkaks oma ooplidki varju alla... Aga jah, ega loodusjõudude vastu saa.

Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Automoto suvepäevad: 6-8 august, Jäneda - Autor: 13piisab - 06-07-2004, 15:32 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne