20-08-2021, 15:40 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-08-2021, 15:41 PM ja muutjaks oli kass.)
Infopuuduses vaevlevatele ksf!-dele teadmiseks, et Kalevi Konsumi juurest läbi ei sõidetud (põhiraskuse kandis Grossi Äri), kuigi ma päris kindel ka ei ole. Sest Türi Kultuurimaja juures loendati kokku 62 masinat ja ma ei imestaks, kui ülejäänud 41 võrri passiksid siia maani Konsumi juures ja ootaksid starti...
Ise fikseerisin Paides ca 6 ksf!-i, vb oli neid seal ka rohkem, ega mina ju kedagi ei tunne.
Moraal - kui ikka Eesti suurimas ehitus- ja mootorsaefoorumis kihutustööd ei tee, siis asi masse kaasa ei rebi!
Lisaks kummastas ka tõsiasi, et sel aastal kõige pruunima IŽ-i eriauhinda välja ei antud. Ja tagasiteel, Näljakülas enne Konsumit, jooksis mingi kassirääbu otse kõige pruunima IŽ-i eest läbi, ksf! Illi123 tallas pidurit kuis jõudis, õnneks ei olnud must kass ja kõik jäid terveks, püksid kuivavad, varsti tõmban jälle jalga ja kiirustan Konsumi manu olukorda täpsustama.

Moraal - kui ikka Eesti suurimas ehitus- ja mootorsaefoorumis kihutustööd ei tee, siis asi masse kaasa ei rebi!
Lisaks kummastas ka tõsiasi, et sel aastal kõige pruunima IŽ-i eriauhinda välja ei antud. Ja tagasiteel, Näljakülas enne Konsumit, jooksis mingi kassirääbu otse kõige pruunima IŽ-i eest läbi, ksf! Illi123 tallas pidurit kuis jõudis, õnneks ei olnud must kass ja kõik jäid terveks, püksid kuivavad, varsti tõmban jälle jalga ja kiirustan Konsumi manu olukorda täpsustama.