30-08-2021, 14:53 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 30-08-2021, 17:45 PM ja muutjaks oli M.R..)
Kass, neitsi tähtkuju on vale.
Seega sinu märg unenägu neitsile "ära panna" ei saanud teoks.
Ja kui sul tekkis sellest olukorrast takistusäng/frustratsioon/, siis seda saab ravida. Näiteks külastades Kalevi tänava Konsumit.....
Teemasse ka.
Minu postitus nummer 65 oleks olnud olemata kui ksf Donn oleks suvatsenud vastata, et tegin nii selle ja selle pärast.
Oleks olnud selge, et inimene teadlikult, võimalik et objektiivsetel põhjustel teeb nii kuidas ei oleks vaja teha.
Aga ei, võttis ja solvus. Ja teatud sinutoru sekt/seltskond hakkas halgu alla ajama, et kuda nii, meie füürerile nii ütelda ja tolerantse nina alla hõõruda
Ma oleks selle raamatu väljavõtte ja tolerantside tabeli ikka siia üles pannud. Ma usun, et see info oli
paljudele siin vajalik.
Ja küsin veelkord postis 54 esitatud küsimust millele vastust ei saanud;
Kui selline info
1. ei ole huvitav
2. ei sobi siia teemasse
andke teada, ega ma ei pea siin teise foorumlase teemas monoloogi pidama.
Seega sinu märg unenägu neitsile "ära panna" ei saanud teoks.
Ja kui sul tekkis sellest olukorrast takistusäng/frustratsioon/, siis seda saab ravida. Näiteks külastades Kalevi tänava Konsumit.....
Teemasse ka.
Minu postitus nummer 65 oleks olnud olemata kui ksf Donn oleks suvatsenud vastata, et tegin nii selle ja selle pärast.
Oleks olnud selge, et inimene teadlikult, võimalik et objektiivsetel põhjustel teeb nii kuidas ei oleks vaja teha.
Aga ei, võttis ja solvus. Ja teatud sinutoru sekt/seltskond hakkas halgu alla ajama, et kuda nii, meie füürerile nii ütelda ja tolerantse nina alla hõõruda
Ma oleks selle raamatu väljavõtte ja tolerantside tabeli ikka siia üles pannud. Ma usun, et see info oli
paljudele siin vajalik.
Ja küsin veelkord postis 54 esitatud küsimust millele vastust ei saanud;
Kui selline info
1. ei ole huvitav
2. ei sobi siia teemasse
andke teada, ega ma ei pea siin teise foorumlase teemas monoloogi pidama.
Matemaatika ja mehaanika, see on puhas rassism, diskrimineerimine ja valgete ülemvõim