27-09-2021, 11:09 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 27-09-2021, 11:15 AM ja muutjaks oli v6sa.)
(27-09-2021, 10:34 AM)pannkook Kirjutas: mida sa nendega laed, et nad saba annavad?
Ei teagi - sama paela otsas Makita laadijad ja elektrikarjuse generaator ei ole pahandanud. Karmavõlg? Miskine kõrgem harmooniline sai saatuslikuks? Polari hukkumise ööl oli vool 'ära käinud (ma näen seda mikrolaineahju kellast, mis jääb nulli voolu kadumisel). Asenduse hukkumise öö oli tavapärane ja rahulik.
Akud on tavapärased poolpidused asjad autodelt-traktoritelt. Igatahes kerge frustratsiooni, kuid täiesti väljaõppinud liigutusega asendati mittetoimiv asi.
Koristajat mul seal ka ei käi...
Victroni äpp on edev asi - näitab voolutugevusi ja pingeid ning laadimise edenemist. Aga ei ole nõus ühendama enne, kui telefoni GPS on sisse lülitatud. Ei ole jälgimine, ei ole

Jahutus/dimensioneerimine on parem. Kui C-TEK ikka läks käega tuntavalt kuumaks tõsisemal laadimisel, siis eile pool päeva 7 A laadimine tühja 74 Ah paar aastat vanasse akusse ei teinud laadijat isegi mitte käega tajutavalt soojaks. Teine pluss on raadiohäirete puudumine FM alas. Kõik kolm minu käest läbi käinud C-TEKi on kaotanud raadiovastuvõtu (mul on autoraadiost ja seinakõlarist "stereosüsteem" töölaua all, mille antenn pole just suurem asi), siis Victroni sisselülitumisel jääb soovikontsert edasi kõlama.