21-10-2021, 08:24 AM
(20-10-2021, 21:41 PM)metsakohin Kirjutas: ... samuti pole ma rääkinud autosid küljepealt rammivatest sikkudest-sokkudest. ...Eip, alustaks sellest, et süüdi olen ikka mina ise. Lähtuda oleks tulnud parafraseerituna vanast tõest "kuula mida soovitab naine ja tee täpselt vastupidi".
Varemgi silma hakkanud siinse foorumi veergudel, kuidas kõik juhiabid ainult juhti nöögivad ...
Kui sa muidu täna und ei saa, siis ma võin ju süüdlane olla.

Üldiselt ongi need juhiabid saatanast, õnneks sel L200-l on veojõukontroll mitte nii agressiivne ja ei poo kinni nagu mu varasematel autodel. Ainuke "hää" juhiabi minu jaoks on püsikas, aitab trassil kogemata kiiruseületamise vastu. Samas kolmveerand aastast on tee libe, siis ma ei riski seda kasutada, ikka vaid kuival teel. Aga kuna enamik liiklemisest toimub nö metsavahel, alailmsel rallitrassil, siis seal ka püsikat ei saa kasutada, ohutuks sõitmiseks kiirus kõigub 60-120 sõltuvalt kurvidest-sirgetest.
Aga austet metsakohina tsitaat rääkis ikka kitsedele otsasõidu vältimisest ja pole mina veel näinud keset teed patseerivaid kitsi, ikka tormavad kusagilt põllult või võsavahelt ning vahetult auto eest üle tee justkui oleks see neil mingi omavaheline võistlus, kes saab lähemalt auto eest üle tee silgata.