15-11-2021, 11:11 AM
Mul juhtus eelmine aasta selline asi, et üks naastrehv jooksis mingil põhjusel tühjaks ja lõppes sellega, et pidin rehvi maha kandma. Panin nüüd siis ka kaks uut naastu, seda just põhjusel, et 2 rehvi jäid naastud ja pean ütlema, et kuiva asfaldiga, eriti kui rehv veel uus ka on, peab 169kw esiveolisega veidi jälgima, mismoodi sõita. Esimesel päeval võttis ka 4- käiguga 70km/h veojõukontrolli tule vilkuma. Üks asi on kindlasti ka see, et naaste tundub ka üsna tihedalt olema ja metall vs kivi teatavasti teab mis hea kooslus pole.
Kui oleks pidanud terve jooksu uusi ostnud, oleks ma kindlasti lamellid ostnud, aga mu teinepool, kes see "kõikse targem" on, arvas, et mina ei tea teeoludest midagi (metsas ju teeolusid pole!) ja et nael on ikka see, mis peab. No ju ta siis peab, igaühel oma arvamus ja kuna ma ise sõidan sõiduautoga suht vähe, pole mul isiklikult üldse väga vahet, mis seal all on.
Kui oleks pidanud terve jooksu uusi ostnud, oleks ma kindlasti lamellid ostnud, aga mu teinepool, kes see "kõikse targem" on, arvas, et mina ei tea teeoludest midagi (metsas ju teeolusid pole!) ja et nael on ikka see, mis peab. No ju ta siis peab, igaühel oma arvamus ja kuna ma ise sõidan sõiduautoga suht vähe, pole mul isiklikult üldse väga vahet, mis seal all on.