16-11-2021, 16:02 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-11-2021, 16:21 PM ja muutjaks oli PlyVal64.)
(16-11-2021, 15:17 PM)raul Kirjutas: See tulebki pigem puutöökoda kui autoremondi koht - platesaag, töölaud cnc jms. Autot võibolla oleks sees kokku/lahtivõtmisese ajal mitte rohkem.Mul palju Sõpru
Tuleohutusest - olemasolevad seinad on kõik kivi/betoon, põrand tuleb samuti veeküttega betoon.

Aga Päästega tuleb arvestada, miljööväärtuslikule tuli ka õiged vaheuksed ja rataste hoidmiseks ning nendeks töökodadeks eraldi keldrikorruse vaheuks trepikotta ehitada. OK, see on ju paljude korteritega maja aga ikkagi, päris kurjad ollakse tuleohuga. Ma siin Nõmmel ühele sajaaastasele maja kõrvalhoonele tollise tulekindla plaadi pidanud välja panema, sest majade vahe oli alla 4 meetri naabriga. Muidugi oli ju pakasuuha, sest tarindid ikka puidust aga ilma ei saanud naaber mingit luba! Maksis ise teise naabri kuuriseina kinni ja mulle tasu ka

Edit: pilti ka lauslollustest ja pakasuuhast Pääste moodi! Jah, enne oli halli asemel värvitud puitsein, taga kuur kus võib ka küttepuid olla. Laudis ära, see betoonplaat asemele aga tuulekast on ju ikka puit... Ja järgi jäänud osa on ka kaugemal kui 4 meetrit seljataga majast - see sobib sest on viimistlus kiviseinal! Idiootsused Eesti moodi.