11-12-2021, 16:22 PM
(10-12-2021, 14:38 PM)Inri Kirjutas:Ise hooldan teist samasugust 4 ha. osa samast metsast. Stiilis plats puhtaks ja kuusk, mänd, kask peale istutada. Ajaga on jah tuuga ning praeguses tempos jõuab jutuks olevale osale uus mets ise peale kasvada enne kui sinnani jõuan.(10-12-2021, 14:11 PM)taxopets Kirjutas:Ma ei tea kas sul endal on tehnika, et seda ise majandada (ka aega), aga mina isiklikult mõtleks pikemalt. Eeldusel, et mets hõre (alla 200tm ha), enamus hall lepp, vedu pikk, maa pehme (ei saa haket välja vedada) oleks ilmselt isegi jumet nii lasta teha, aga muul juhul soovitan väheke mõtelda.(08-12-2021, 22:50 PM)Inri Kirjutas:3,75 ha. Haab , kask, lepp, tomingas,sarpikku ja surnud saart.(08-12-2021, 18:36 PM)taxopets Kirjutas: Kuidas kf-d kommenteeriksid raieõiguse müüki otse firmale versus läbi oksjoni. Kõllas mulle taas üks "piirkonnas raiet tegev" firma ja nimetas numbri mis kohe peesse saatma ei pannud. Seda enam, et majaehitus lisarahast ära ei ütleks. Võtsin ühendust ka Timberiga ja sain alghinna pakkumise samasse aukku nagu helistajal. Ei ole miski väärismets vaid rohkem selline 50 aastane lehtpuu rägastik. Üht poolt uuendan ise aga teise ossa lähikümnendil niikuinii ei jõua. Ja summa jääb alla 5 kohalise.Summa alla 5 kohalise hmm... ehk max 9999.- Lehtpuu rägastik 50a ilmselt max 2ha ja hall lepp. Või täpsustad äkki. Kui siin ei taha saada ps.
Kuna metsandusega vähe pikemalt tegelenud, siis neid ``ahvatlevaid`` pakkumisi on omajagu nähtud.