27-12-2021, 21:48 PM
Mis vahe on kallil brändikeevitusel ja odaval poolakal?
See vahe on üüratu!
Brändimasin töötab. Peaaegu igal ajal. Saab normaalselt tööd teha. Sa ei pea siplema. Vaid saad protsessi nautida.
Olen keevitanud Froniuse, EWM, Kemppi ja Esabi masinatega- lust ja rööm.
Olen üritanud keevitada Lincolni ja Telwiniga- noh saab ka kuidagi.
Kutsuti appi seadistama-aitama poolakaga-hiinakaga- no ei saa hakkama.
Mul on keevitaja paberid, igapäevaselt ei tööta keevitajana aga 1 kuus suudan öhtuti 15 kilose rulli ära lasta.
Eelmist enda Telwinit tuunisin seestpoolt seetöttu, et panin korralikud vasklatid voolude juhiks. Pisut paremaks läks, aga mitte niipalju kui lootsin. Löpuks müüsin ära ja ostsin Esabi.
Siis olin meeltesegaduses ja ostsin oma hobika keevitamiseks stokkerist mingi Lincolni odavversiooni migi. No ei saa tööle, ju peab loobuma mingi hetk.
Panen allapoole paar pilti üle kümneaasta vanusest korralikust keevitusest mis on puhastuseks lahti vöetud. Odavate hiinakate pilte on nett täis. Pole seal kommenteerida midagi.
Moraal?
Osta brändikas, olgu vöi vana ja ilma ekraanita, saad vähemalt midagi teha. Ja neile kes siin haibivad mingeid poolakaid- mine kuhugi Spetsiaalelektroodi OÜśse vöi Alas Kuuli- proovige mönd korralikku keevitust ja rääkige edasi. Seda enam et mingi Saksa- Poola (tehtud Hiinas) keevitus maksab juba samapalju kui Fronius-Esab. Alloo?!
![[Pilt: bRMbMrrbNwjoIsgemo6jqi5mfGBYRhloYKH_--Rd...authuser=1]](https://lh3.googleusercontent.com/bRMbMrrbNwjoIsgemo6jqi5mfGBYRhloYKH_--RdxJZQtUDmufbfJzArZtl29gFCVn2xbR7qgWJxaRcV1LN0XDuxbQzAP_47IPITJBracMGcsiUTabekwhcatNZ47b4AnrlRX1Xmo9cj6IN_VNngzqZXmSDO1yLg9X0SpTcuFaMLfiTK3GbtUlKEFQASEGv0h338Xf6IrmL1aRlA3Yha_b-Cr05hdp-2qlBJKgYzssah__FPF-N5ZOYhynhionkbU4StzLo8XrgY3A2xGq2lrAAO6uygpJIp7RyiR6RnY59TUoqAYPGF0XyGeSjedt2CJzFZvVM61es12ukoeUdSOaM9o9_xvtptrbeCseozqnc2F96TCtbqyAcsx2t9wLr_erReemGzDMuZGohwx2KjSlwUficoRm8o19gQ1poGQBwla7nYX1XRo-fo6EPoSNiF4Pfa8N-Ki2fBwj1ZDVuru7K-xixSv20eHjs-W_Zq9SNLbsZiE1YaAVgNcRKyai1uoVG767e2YHeKqmb0NN9vXtKGJKKsk73wadkIchSDld3SxlQw7wN476l6w_lGw_BvW2YZSocsI7rQ_DkSIhT43WK2P3kt2XnNmNKrrLFGu00vhfSfdcS2YsJPceuljq9WQZNJWe7vZj0mnYsltmPTgUh-e73YAcsPZE_kEHd5xWOxT48ZFSREDxWuBs0eMG7zEkfxISOBGzOsHZ6beTKgAaw=w3360-h1890-no?authuser=1)
See vahe on üüratu!
Brändimasin töötab. Peaaegu igal ajal. Saab normaalselt tööd teha. Sa ei pea siplema. Vaid saad protsessi nautida.
Olen keevitanud Froniuse, EWM, Kemppi ja Esabi masinatega- lust ja rööm.
Olen üritanud keevitada Lincolni ja Telwiniga- noh saab ka kuidagi.
Kutsuti appi seadistama-aitama poolakaga-hiinakaga- no ei saa hakkama.
Mul on keevitaja paberid, igapäevaselt ei tööta keevitajana aga 1 kuus suudan öhtuti 15 kilose rulli ära lasta.
Eelmist enda Telwinit tuunisin seestpoolt seetöttu, et panin korralikud vasklatid voolude juhiks. Pisut paremaks läks, aga mitte niipalju kui lootsin. Löpuks müüsin ära ja ostsin Esabi.
Siis olin meeltesegaduses ja ostsin oma hobika keevitamiseks stokkerist mingi Lincolni odavversiooni migi. No ei saa tööle, ju peab loobuma mingi hetk.
Panen allapoole paar pilti üle kümneaasta vanusest korralikust keevitusest mis on puhastuseks lahti vöetud. Odavate hiinakate pilte on nett täis. Pole seal kommenteerida midagi.
Moraal?
Osta brändikas, olgu vöi vana ja ilma ekraanita, saad vähemalt midagi teha. Ja neile kes siin haibivad mingeid poolakaid- mine kuhugi Spetsiaalelektroodi OÜśse vöi Alas Kuuli- proovige mönd korralikku keevitust ja rääkige edasi. Seda enam et mingi Saksa- Poola (tehtud Hiinas) keevitus maksab juba samapalju kui Fronius-Esab. Alloo?!