28-12-2021, 09:54 AM
Ei maksaks segi ajada erinevaid asju- brändid üldiselt jälgivad kvaliteeti, olgu toode või selle komponendid tehtud Hiinas või kus tahes. Kas see ihaldatud i-föön ei tule siis Hiinast? No name asjadel on lisaks sellele, et krt teab kust nad tulevad, ka kvaliteet täiesti ettearvamatu ja sageli ei saagi asja kasutada. Hiina imetooted kasutavad mõnikord hoopis saksakeelseid kirju et asi ikka usaldusväärsem välja paistaks. Itlerikeelne jutt tekitab usaldusväärsust... Kuidas need Poola ja Ukraina keevitused valmivad, ei tea. Võimalik, et kohapeal lapatakse lihtsalt kokku, parimal juhul tehaksegi mõni katteplekk ja klepsud ja ongi odavatest hiina tükkidest odava kohaliku tööjõuga tehtud odav asi odavat asja ihaldavale euroopa pärismaalasele valmis. Aga kõik ju tahavad odavaid ja häid asju. Siis ostavadki alguses odava ja siis hea.
Kui jutt elektroodkeevitusest, siis see eelpool nimetatud väike ESAB- i kast maksis alh.- ga 300 e, selle raha eest ma küll ei viitsiks ming tundmatu asjandusega eksperimenteerima hakata. Olgu Kemppi pealegi natuke parem Samamoodi traadid ja TIG-id. Kui oma aega ja töö tulemust vähegi väärtustada, siis võiks ka hobikeevitaja korraliku(ma) asjaga üritada. Elu on niigi lühike, seda siis igasugu hiina stahlwerkidele raisata on ülemäärane luksus.
Kui jutt elektroodkeevitusest, siis see eelpool nimetatud väike ESAB- i kast maksis alh.- ga 300 e, selle raha eest ma küll ei viitsiks ming tundmatu asjandusega eksperimenteerima hakata. Olgu Kemppi pealegi natuke parem Samamoodi traadid ja TIG-id. Kui oma aega ja töö tulemust vähegi väärtustada, siis võiks ka hobikeevitaja korraliku(ma) asjaga üritada. Elu on niigi lühike, seda siis igasugu hiina stahlwerkidele raisata on ülemäärane luksus.