02-02-2022, 09:30 AM
(01-02-2022, 22:00 PM)wagoneer Kirjutas: Mul 205cc Murray brigsi mootoriga puhur. Kui päris vesist üritada lasta,siis kipub vahest ummistama. Ainus asi mis häirib,ongi just see,et liikumise ja puhumise lülitid on erinevate käte all. Krt no ilge porr on puhurit suunata vajaduse. Näiteks autode läheduses jne. Olnud mul vast 12+ aastat. Igati rahul muidu.Aga ehita kangidele sild peale.Mul ka tulen õue poolt alla ja lasen kõrvale,tuleb garaazi uks siis keeran londi ette,saan uksest mööda taas keeran londi kõrvale ja seda kõike töö ajal kuna on ühe käega juhitav.
Puhtalt mu isiklik aravamus tuginedes praktikale,aga puhurid tehasest loodud nö kuiva lume puhumiseks ja pannakse väiksed mootorid peale.Lund pillub teadupärast rootori joonkiirus,märg lumi raske kui kurat ja mootoril jõudu napib,pöödrded koos joonkiirusega kukuvad ja ongi lont umbes.Peale mootori vahetust võimsama vastu lausa lust igasugust lund lasta.Eile sai katuselt lumi alla loobituddmja jalgtee lund täis,norlett täisavaga õgides ja 1 käiguga astudes lennutas selle tiheda lume kõik eemale minema kus kellegil jalus pole...Vanasti kui puhurit polnud siis ajasin käru alla ja katuselt lumi lendas kärusse ja tuli vedada jumal teab kuhu ja taas käsitsi maha laadida...