08-08-2004, 01:21 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-08-2004, 01:30 AM ja muutjaks oli martinmannik.)
Kas nii hullusid situatsioone pole ette tulnud, kus rahvast täistuubitud Ikarus oleks poole tõusu peale lihtsalt ära surnud? Minul ühtegi nii radikaalset situastiooni meelde ei tule, küll aga meenub, kuidas üks täiskiilutud Ikarus 280 Tartus Riia mäel peale kohaltvõttu ja enne teise käigu sisselükkamist tagasi hakkas veerema... Ise olin bussi peal. Lõpuks ta ikka mäkke jõudis, aga üle 2. käigu küll mitte.
To EdR: Mina tean isiklikult ainult ühte Ikarust, millele konkreetselt turbo peale kruviti. See oli algselt Tarbusile ja hiljem vist Sebele kuulunud 250 või 255 (täpselt ei mäleta). Kui mina temaga umbes 4-5 aastat tagasi sõitsin, oli ta tumesinist värvi ja Favora logod peal, summutitoru tagant katusele viidud (nagu rekkadel). Hiljem värviti ta minu teada Sebe toonidesse ning jätkas rahva teenindamist. Praeguseks on enam kui kindel, et buss on maha kantud. Tartus ei seisa kaugliini-Ikarusse enam ühtegi.
To EdR: Mina tean isiklikult ainult ühte Ikarust, millele konkreetselt turbo peale kruviti. See oli algselt Tarbusile ja hiljem vist Sebele kuulunud 250 või 255 (täpselt ei mäleta). Kui mina temaga umbes 4-5 aastat tagasi sõitsin, oli ta tumesinist värvi ja Favora logod peal, summutitoru tagant katusele viidud (nagu rekkadel). Hiljem värviti ta minu teada Sebe toonidesse ning jätkas rahva teenindamist. Praeguseks on enam kui kindel, et buss on maha kantud. Tartus ei seisa kaugliini-Ikarusse enam ühtegi.