21-04-2022, 23:06 PM
(19-04-2022, 18:02 PM)v6sa Kirjutas:See lingitud komplekt talub edukalt vastu 1100nM löövat milwaukee akuväänajat ja üsna kaua juba. Ainus asi mis kulub on poole tolline kinnitus, pikapeale muutub kinnitus tööd teinud ilmeliseks. Aga katki pole saanud. Väga hästi kestavad ka Toptuli tööriistad, üks üheksateist padrun on küll lõhutud, aga see sai ikka enne seda rämedalt pähe, suvalises kodugaraazis kogunevad sellised mahud vast 10 aastaga. Löökpadruni mõte tekib siis, kui on vaja, et padrun ei vähendaks löögi jõudu, ehk siis võimalikult vintske tükk, eriti jonnakate poltide ja mutrite jaoks. Tava olukorras keeravad tavalised ka, tõsi würthi zebra 12 kant padrunid on veel testimisjärgus vaikselt. Ei julge kiita, aga seni toimivad. Pole neile väga tõsiselt pähe andnud aku võtmega, kuna kontakt poldipeaga on disani tõttu üsna vähene, võib pea rikkuda.(19-04-2022, 16:34 PM)ounou Kirjutas: 190 nm löökkruvikeeraja. Kas saab tavalistest 1/2 tolli padrunitest jagu? ...
Misasi on "tavaline padrun"? Hea hiinlane?
190 Nm on ikka mitte midagi pneumoasjadega võrreldes. Ning ei plahvata näituseks GeeTee padrunid ühti nii kergesti.Mitte, et ma nüüd soovitaks ökonoomitada, aga seni pole pneumopärr veel ühestki mul jagu saanud ja sellele lubatakse MNm ära. Palju sellest tegelikult tuleb, KST.
Ma võtaks järgmise adapteri ja ei muretseks - löökkruvitsa jaoks on keskmisel padrunil metalli ülearugi