12-06-2022, 21:45 PM
(12-06-2022, 20:04 PM)isandpauk Kirjutas: Minu poolt kustutatud postitused on taastatud. Põhjustest pajatan pikemalt hiljem.
Vaat siin on nii, et mina olen vana mees ja pidamist ning kannatust eriti ei ole, seega mõtlen kaasa ja pakun mõned variandid... vb on põhjused seal, et kellegi kustutaja esivanemad on mõisatallis eriti palju peksa saanud või on nood esivanemad ise seal teisi kaas...ei, mitte foorumlasi, peksnud?
Või arvab mõni kustutaja, et kõik siinsed foorumlased, ca 9000+ (tegelikult ehk 90+) on kergelt või ka tõsise vaimse puudega või kogu eestikeelne elanikkond, kes seda võib lugeda, on viisakalt väljendudes lihtsalt lollakas ja vaja on pidevalt midagi siin kustutada, muidu kogu kohalik genofond läheb üle võlli ja hävineb? Või kardab kustutaja, et buutinil ja lavroovil hakkab neid postitusi googletranslationiga lugedes halb ning vererõhk läheb paigast?
Aga ilmselt on põhjused kusagil mujal ja tavaline "uputaennastära" foorumireostaja meid lihtsalt ei suuda hoomata?
(Jälle lihtsalt temakookia ja foorumi reostamine, eks kustutajad on olemas ja kustutud saab olema...)