16-06-2022, 18:02 PM
(15-06-2022, 21:55 PM)nustu826 Kirjutas:Kirjutan kahe käega alla ja ega kui pole tõstukit proovida saanud siis ei teagi tahta...Mina ka põris üles ei tõsta,aga piisavalt maast lahti ja rulatad all ja naudid iga sekundit töötegemist.Poiss oma gorillat hooldas siis tõstis ka maximum üles,aga mina ei julge...
Usu - Ka lihtlabasel summutikeevituse(või ka vahetuse) tööl on 2 posti(või rataste alla platvorm) tõstukil versus kanal - juurdepääsu ja mugavuse mõttes palju lihtsam toimetada. Isegi kui täiesti üles ei saa tõsta. Kui ka suvalist jeepu peaks remontima siis mina ei vahetaks 50% tõstega tõstukit ühegi 100%kanali vastu...
Võib tunduda et 2 posti tõstuki potensiaal jääb kasutamata madalas garaazis, aga tegelikult mitte.....
Mis puutub külma siis mulle kui gurmaanile külm meeldib...Sai käidud humalas matkal ja maa all sügaval kus +5 aastaläbi temp ja käigudes vesi siis mina olin ainuke "hull" kes selle ca 500m ehk mingi pool tundi rannaplätudes selle läbi käis,varbad pisut roosakaks kiskusid aga hea oli...