29-06-2022, 22:37 PM
Paar inimest on küsinud, kui palju siis keretööd endal tehes ka maksma läksid koos ajakuluga. Püüan mingi nö hinnalipiku ka siia panna. PS! Kuna mul eelnevalt polnud vajalikke asju nagu keevitus, siis panen kõik nö projekti kulusse:
1. Keevitus - 319.-
2. 2 ballooni gaasi 20l (kulus reaalselt 1,25) - ca 170.-
3. Traat - 10.-
4. Reduktor - 50.-
5. Nelikanttoru 90x50x1500 - 44.-
6. Muu metall - 0 (oli omal olemas ja naabrimehelt saadud)
7. Õlu - ca 50.-
8. Suitsud - 9.60.-
9. Ajakulu- läks vist 1 kuu... pole niimoodi kokku löönud.
Mis ajakulusse puutub, siis kindlasti oleks saanud kiiremini. Mõnikord tegin 1 det, panin paika ja kõik (tunnike päevas), teinekord jälle olin hommikul 6st õhtul 9ni.
Kui palju mõne meistri juures oleks läinud, ei kujuta ettegi. Loen seda etegvusgt enda võiduks, hunnik kogemusi juures ja enesekindlust samamoodi. Julgustan siinkohal asju ise ette võtta kui vähegi huvi on ja edaspidigi uute projektidega on soov tegeleda.
1. Keevitus - 319.-
2. 2 ballooni gaasi 20l (kulus reaalselt 1,25) - ca 170.-
3. Traat - 10.-
4. Reduktor - 50.-
5. Nelikanttoru 90x50x1500 - 44.-
6. Muu metall - 0 (oli omal olemas ja naabrimehelt saadud)
7. Õlu - ca 50.-
8. Suitsud - 9.60.-
9. Ajakulu- läks vist 1 kuu... pole niimoodi kokku löönud.
Mis ajakulusse puutub, siis kindlasti oleks saanud kiiremini. Mõnikord tegin 1 det, panin paika ja kõik (tunnike päevas), teinekord jälle olin hommikul 6st õhtul 9ni.
Kui palju mõne meistri juures oleks läinud, ei kujuta ettegi. Loen seda etegvusgt enda võiduks, hunnik kogemusi juures ja enesekindlust samamoodi. Julgustan siinkohal asju ise ette võtta kui vähegi huvi on ja edaspidigi uute projektidega on soov tegeleda.