20-07-2022, 00:39 AM
(20-07-2022, 00:20 AM)kass Kirjutas: Halloooo!Nii ilusasti öeldud! Peame lootma, et mõni liiklusprobleemidest huvituv jalgrattur homme seda toetusavaldust sõites nuhvlist lugedes liiga uljaks ei muutu.
Väga huvitav jama jällegi, kõik see jalgratturite liiklemine jms! Ma saan aru, tahaks õudsalt (või ka ütleme, niisama oma tarkust ja indulenentsi avalikustada) midagi kirjutada! Mina sõidan jalgrattaga (muidugi on see olnud sügav mesopotaamia, kus autosi ja liiklemist, kui sellist pole kunagi olnud ega ka ilmselt ei tule enne puutini vabastavat tegevust), juba ammu ja sõidan ilmselt veel ka edaspidi, kui mind ära ei kutsuta või tagumine rehv ei lõppe ära.... mingitest reeglitest pole mul aimugi, load A B C on aastast 1981. A küll 1979, aga vahet pole.
Jõudsin jällegi juba unustada, millest jutt oli, aga universaalne vastus minu poolt on, et sööge seda sammustki, aga 2 -l rattal õppisin sõitma juba 196X millalgi. Ei ole mul olnud lampe ei ees ega taga, rehvlektroreid, kellasid ega maeiteamida veel ja ma ei ole nii loll, et ei saaks aru, et kui keegi ei rikuks midagi, keegi ei sõidaks millegagi või keegi ei avaldaks mingeid elumärke, siis oleks elu mõnus ja kirjutada ei oleks milestki (saan aru, kes armastab ja oskab, see kirjutab ikkagi milllestki, vahet pole).
Kokkuvõtteks - minu asjatundmatu ja ebaseaduslik arvamus on selle ülekäigu jms jama kohta - mina sõidan jalgrattaga juba
üsna pikka aega ja mul on suva teie reeglitest, ma isegi ei tea neid ja ei tahagi teada! Ja ei ole mul olnud mingeid probleeme ja usun, et ei tule ka, kõik need kõrvaklapid, nutitelefohid jms kräpp, see ei puutu algselt ja otseselt jalgratasse, aga seda usinad postitajad ei ole suutelised hoomama ja neile ei olegi ilmselt oluline olemus, vaid mingi konkreetne ristmik vms, tahaks lihtsalt näidata, et nad on elus, adekvaatsed ja et neil on igav... sama siin, aga mina ei kurda, mina sõidan ja minu pärast keegi validooli ka ei ole näksinud, ma arvan.
Muidugi, mina ei ela linnas, meil autosi ja traktoried ei ole, jalakäijatest kihtsalt sõidame üle või ümber....
Ja ma ei teagi, milles oli probleem või ka seda oligi, kirjutajaid igatahes oli kindlasti ja see fenonem toidab ka seda foorumit, kahtlust pole....
Aga meie külas nagu metsikus keskeestis üldiselt, keegi ei tea mingeid ülekäiguraja ületamise reegleid ja ei taha ka teada, mina kaasa arvatud. Kõik see jama, mis siin teemas selle kohta on kirjutatud, see kotib ainult mingeid friike ja juriste js vb veel kedagi, kes lugeda oskab või viitsib....
Aga muidugi on siin voorumis hulga asjalikke liikmeid, kes sel teemal on valmis arutlema oksendamiseni, vabandan, väsimuseni, ja kõike seda on väga huvitav lugeda foorumlastel, kes jalgrattaga sõita ei oska, kes oskavad ja kes ei sõida, lihtsalt vägga vaffa arutleda.... aga kes sõidavad oma tõuksidega jms saatanats määratletud sõidukitega, nemad seda paska siin ei loe ja ei saagi lugema, erinevalt minust, kelle vaimne seisund on niigi halb.
Aga laske edasi, postitage oma jama edasi, kirjutada ju tahaksime me kõik, vaja oma teadmisi ja kogemusi edasi kanda ja anda, saame kõik (peale minu) targemaks!
tervitades, Priit, muidugi mitte eriti kaine.....
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.