21-07-2022, 14:27 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-07-2022, 14:30 PM ja muutjaks oli vootele.)
Link ei avanenud, aga tundus lingist, et tegu Mars tüüpi hõljukiga.
Olen isegi Mars 700-ga nii mõnedki sõidud teinud, päris pull aparaat. Mul on kusagil alles isegi tehase instruktori poolt väljastatud opereerimisõiguse tunnistus
Idee oli hea, teostus kohati puudulik - liistud kere peal olid kipsikruvidega pandud näiteks, kõik roostetas peale kahte kuud.
Õhupadja tiivikud hakkasid meil pragunema u. ühe hooaja jooksul.
Hulganisti pisivigu - kojamehed viskasid nuudi maha, pontoonide täitmise pumbad lõpetasid töölepingu, starter, genekas jne jne.
Salongi õhuvõtu avad olid kohe eesotsas ja nii kui laine sealt üle käis, oli salongiventikas merevett täis...
Sõita oli väga omapärane, rohkem oli nagu maa peal lennuk juhitavuselt.
Eriti fun oli külgtuulega silduda, eriti kui tuul kippus sillast eemale lükkama ja juhtumisi olid üksi
Pidi kiiresti tegutsema sildumisotstega õgel hetkel maha hüppama, muidu lihtsalt kandis tuul ära ja kuna tagurpidikäiku polnud, siis pidi sadamas otsa ringi pöörama, mida sai ainult teha rool ühte serva ja korraks gaas põhja. Ilma gaasita on rool täiesti kasutu sel.
Ühesõnaga, toredad mälestused olid.
Olen isegi Mars 700-ga nii mõnedki sõidud teinud, päris pull aparaat. Mul on kusagil alles isegi tehase instruktori poolt väljastatud opereerimisõiguse tunnistus

Idee oli hea, teostus kohati puudulik - liistud kere peal olid kipsikruvidega pandud näiteks, kõik roostetas peale kahte kuud.
Õhupadja tiivikud hakkasid meil pragunema u. ühe hooaja jooksul.
Hulganisti pisivigu - kojamehed viskasid nuudi maha, pontoonide täitmise pumbad lõpetasid töölepingu, starter, genekas jne jne.
Salongi õhuvõtu avad olid kohe eesotsas ja nii kui laine sealt üle käis, oli salongiventikas merevett täis...
Sõita oli väga omapärane, rohkem oli nagu maa peal lennuk juhitavuselt.
Eriti fun oli külgtuulega silduda, eriti kui tuul kippus sillast eemale lükkama ja juhtumisi olid üksi
Pidi kiiresti tegutsema sildumisotstega õgel hetkel maha hüppama, muidu lihtsalt kandis tuul ära ja kuna tagurpidikäiku polnud, siis pidi sadamas otsa ringi pöörama, mida sai ainult teha rool ühte serva ja korraks gaas põhja. Ilma gaasita on rool täiesti kasutu sel.Ühesõnaga, toredad mälestused olid.