22-08-2022, 12:05 PM
(09-06-2022, 12:43 PM)Mart Laanelepp Kirjutas: Poole hektari jaoks sobivad niidukid on Husqvarnal 450X ja Stihl RMI 632 PC, Stihliga on mul palju muresid olnud ja pigem ei soovitaks. Eelmise suve lõpupoole kui mured lahendatud olid ja uusi veel tekkinud ei olnud sai 7500 ruuduga hakkama ilusti. Muidu neil tüüpveaks veomootorite errorid, selle hooaja alguses vahetati mõlemad ära, lisaks aku ka veel, eile viskas aku häire ette. Jälle garantiisse minek, seal nad menetlevad ja tellivad juppe ja jälle vaja murutraktor välja ajada.Kevadel sai garantii käigus mootorid, kontrollerid ja aku ka ära vahetatud, selle aku vea andis pärast vahetust. Ei viitsinud kohe reageerida ja mõtlesin et kui järgmine kord annab häiret viin garantiisse. Nüüd on terve suve ilma aku või mootori häireteta niitnud. Eelmine suvi sai 7500 m2-ga ilusti hakkama, seesuvi on muru kasv kiirem olnud ja ilma nähtavate niidujälgedeta on muru viimased paar nädalat olnud. Hetkel on niidukiga kaks probleemi:
1. Aegajalt ei saa laadimisjaamale pihta. Rammib laadimisjaamast 1 cm mööda, tavaliselt põrkab sisse, umbes korra nädalas annab häiret et ei leia laadimisjaama. Vahepeal jääb kohe jaama juurde seisma, vahepeal läheb uuele ringile laadimisjaama otsima ja suvalises kohas saab aku tühjaks.
2. Kõige suurema platsi keskel hakkas andma häiret "signaali viga". Kui ma õieti mäletan siis kasutusjuhendis oli kirjas et piirdekaabel peab olema paigaldatud selliselt, et niiduk ei saaks minna kaugemale kui 30m. Seal suurema platsi keskel on võibolla 20m kaablist. Olen tähele pannud et tavaliselt juhtub see vihmasajus või kastesel ööl.
Aga üldiselt olen rahul ja murutraktori seljas sõidetud tunde olen vabaks saanud ilmselt sadu
![Smile Smile](https://forum.automoto.ee/images/smilies/smile.gif)