26-08-2022, 14:47 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-08-2022, 14:51 PM ja muutjaks oli PlyVal64.)
Tsitaat:Mis puudutab kala peast mädanemaminekut, siis ... millal austet ksf! viimati küsis oma valitud rahvasaadikult, mida on too teinud valija heaks? Veel parem on, kui me saame märtsis hääletada ksf! pooltEi jääks kindlasti alla praegu tooli asjatult kütvatele nähtamatutele.
OT:
Taavi, ma pean kahjutundega ütlema, et minu esimene valik suri 2019 ära ja teine valik mida ei pidanud tegema, 2022 ka. On kõrvuti Metsakalmistul, just alles käisin. Ehk siis Mart Nutt häälesaanuna ja Madis Milling, kes oleks hääle saanud, kui... Kusjuures oled Sa õigel teel!!! Kui mu valik oli nõmmekas Lauri Vahtre, siis püüdis Riik kunagi ammu aastal 2009 viia AJUVABADUSENI riigilõivud näiteks sadamate ehitamiseks! Ja ma reaalslet kirjutasin KOHE Vahtrele, lisaks siis teised omades valikutes ja see ajuvabadus võetigi maha!
Mina kirjutasin 9.jaanuar 2009:
Tsitaat:Tere,
Teilt nõuab aru kauaaegne valija, põline nõmmekas ja purjetaja, kes on nüüd tõeliselt nördinud Riigikogusse jõudvate seadusemuudatuste pärast. Räägime eelnõust 393 SE I ja eriti selle algataja seletuskirja paragrahvist 70. Uus Sadamaseadus ise pole probleem, remargi korras võiks öelda, et meile lubati väikesadamate kohta eraldi peatükke, oluliselt lihtsamaid tingimusi ranna- ja merekultuuri arendamiseks aga seda loomulikult pole tehtud. Kuid ega me ei imesta ka. Olgem ausad, ega väikesadamate ja väikelaevnike muredega riigivõim eriti kursis pole. Samas sisulised vajalikud muudatused näiteks akvatooriumite osas on tehtud ja asju täpsustatud.
....
Ehitusluba uuele väikesadamale maksaks 300 000. Lisaks IGA ehitusruut 500 krooni. Lisandub kasutusloa saamiseks 150 000 krooni. Alla 1000 ruutmeetri pole üldse isegi väikesadam, see on lauter, mis on täiesti seadustamata lahendus. Ütleme siis 1000 ruutu uut kaipinda läheks maksma ainuüksi riigilõivuna ehk mahavisatud rahana 950 000 krooni.
Kui nüüd keegi tahaks kõneks olnud Österby olemasolevat aga lagunenud sadamat rekonstrueerida, oleks vaja riigile mittemillegi eest maksta 75 000 krooni ja kasutusloa eest veel 35 000, kokku seega 95 000 krooni. Tegelikult vajaks sealne sadam hästi natuke ka laiendamist, ütleme 100 ruutmeetri ulatuses, ajaloolise muuli lappimist jne, siis tuleks summaks 100 000 ehitusluba, 50 000 ehituspinna luba, uue osa kasutusluba 50 000 ja vana osa kasutusluba 35 000 krooni. Kokku seega 235 000, mille eest saaks juba enamuse töid teostada!
Jne. Oli vähe pikem kiri. Ja vastused 14.jaanuar 2009 esimene 12:55 ja teine 14:57. Ma tean, et Reformi poolt pandi ka "pöidlasurve pärakupiirkonda" friigikogulastele seestpoolt parteiliste mereInimeste poolt peale, sama ka Tõnistega etc. See toimis, ükskord ja ometi! Österby läks kapremonti ja on tänaseks ilus väikesadam. Ja nii ka paljud teised. "Töös" ei olnud sõnakõlks. Kahjuks lihtsamaid tingimusi rannakultuuri arendamiseks ootame aga siiani...näiteks lauitri ehitamiseks, mere süvendamsieks, randa lihtsate hoonete püstitamsieks jms. Aga ajuvaba rahaküsimine sai piiri peale.
Ja ma võtan alati isiku valimist tõsiselt!!! Isik on olulisem kui parteipoliitika ja pläma! Ideaalis peaks need kattuma aga mitte alati, Milling oleks olnud ja oli näide. Ilmavaatelt puhas "natsionalist" ehk isamaaline.
Tsitaat:Tere!
Need numbrid tunduvad mullegi utoopilistena. Märkasin seletuskirjast, et eelnõu ettevalmistavas töörühmas oli ka väikesadamate liidu esindaja. Kas tema ei protestinud? Kui jah, siis mis talle vastati?
Teine küsimus: kas olete samasuguse kirja saatnud ka Toomas Tõnistele, kes peaks sadamatest teadma õige mitu korda rohkem kui mina ja kes on ka majanduskomisjoni liige?
Üritan seda asja kindlasti ajada.
Lugupidamisega
Lauri Vahtre
14:57
Uurisin asja. Ei, selline jama läbi ei lähe.
Asi on „töös“.
LV