15-09-2022, 07:40 AM
Olen olnud sunnitud kasutama enda "elushoidmiseks" aegajalt erinevaid vooluallikaid ja võin öelda, et kõige tundlikum elektritarbija kodumajapidamises on kapselkohvimasin. Fakt on mitmegi teise kolleegi poolt järele proovitud. See seade tahab saada puhast või siis täpselt sama puhast voolu kui seina seest tuleb. Auto peal suudab seda anda korralik ja kallis "lainelise" vooluga inverter. On teada üks auto millel peal inverter mis tõmbab kapslimasina käima. Isegi "Jura" kohvimasin pole nii kapriisne. Ülejäänud mant nagu printerid, läpakad, CD/DVD mängijad jne on kõik käima läinud inverterist.
Paar korda olen kodus kasutanud venna genekat. Juhe läks katlamaja seinakontakti ja elu toimis. Polnud ühtegi riista mis oleks sõrgu vastu ajanud.
Ja kui ma õigesti aru saan siis generaator polegi võimeline tootma seda "kandilist" voolu. Sellega saavad hakkama ainult odavad inverterid.
Paar korda olen kodus kasutanud venna genekat. Juhe läks katlamaja seinakontakti ja elu toimis. Polnud ühtegi riista mis oleks sõrgu vastu ajanud.
Ja kui ma õigesti aru saan siis generaator polegi võimeline tootma seda "kandilist" voolu. Sellega saavad hakkama ainult odavad inverterid.
Aquila captas non muscas.