21-09-2022, 21:55 PM
(21-09-2022, 21:06 PM)honkomees Kirjutas: No va kassiraisk ajab talupoeg Toomase kohta laimujuttu, nii kõhna pole ta vist kunagi olnud ja vaevalt et ta oma tsiklile ka lisavarbaliste (LV) numbrimärki TG 2114 oleks külge pannud - Mulgimaal ju teada lätlastega erisuhted
Tänan Raini asjatundliku kommentaari eest!
Ja hakkan siis tasapidi rumalat postitust lammutama... Kassiraisk on teadagi hoopis omaette teema, tema postitustes enamasti sisu puudub, erinevalt kassitapuraisast, mul on hoopis teine teema, mul pole üldse mingit sisu üleüldse, ainult vorm või vormitus, kuidas juhtub.

Teiseks - Talupoeg erinevalt minust ja Honkomehest on olnud ka noor mees. Vb see video on kusagilt karmidest 90-ndatest, kui midagi polud süüa ja juua sai ainult talongide eest? Isiklikult minul on ka mitu paari paunadega ja ilma nendeta pükse, mis "alles eila" andsid kõhu eest kinni ja nöpsist sulgeda, täna - ei midä!

Numbrinärgi kohalt iseenesest hea vihje, ei pannud tähele, no ei ole seda silmamälu, ruumitaju jms ka ei ole antud, no midagi ei ole antud, nii on aga ullu pole, pole ullu...
Samas mulgivärgiga mind alt ei tõmba, mul on ka juhtunud nii, et õhtupoole ööd mul norskab üks mulgivallast pärit tüdruksõber voodis kõrval, tirib tekki omale kõhualla ja vahel lausa laseb puuksu ka, nii et ma seda asja tean, üks Livimaa kõik ja ega ma oma tüdruksõbra ega ka Toomase varbaid pole üle lugenud ka, matemaatika mul üldse nõrgavõidu, ma rohkem nagu kirjamees, ilma sisu asjasse segamata.
On mul ka üks voto paberil olemas tollest korrast, kui Talupoeg Minskiga Türil käis, paraku küll pildil pole varbaid ega Minski tsopperit näha, kui muud ei jäe, siis katsun selle ka siia teemasse panna, et oleks ..."kõik on tõestatud ja põhjendatud" nagu "tegijatele" meeldib...