27-01-2023, 00:20 AM
Sügisel oli suurepärane plaan, Magnumiga talvel ei sõida. Ometi oleks kasulik temaga aegajalt pisut liikuda. Ilmselgelt jäin selle kasuliku tegevusega pisut jänni. Sest kes see ikka nii tark on, et talvist kütust selleks puhuks paaki valab. Seda enam , et septembris seda kraami kusagil ei müüdagi. Nüüd aga, kui see nüanss meelde tuli, ja kui olin otsmikulambi valgel nina paaki pistnud, peale seda, kui sinna olin lisanud kümme liitrit talvist kütust, vaatas mulle seal vastu kollakas hägune vedelik. Viimse aja ilmad on suht soojad olnud, aga sellegipoolest nina paaki pistnuna vaatas mulle paagi põhja settinuna vastu mõne cm paksune hele sade. Senimaani selliste probleemidega mul kokkupuudet väga ei ole olnud. Visuaalselt vähemalt mitte. Sest tavaauto paaki ju ei näe üldjuhul. Panin siis kuumaõhu püstoli parafiini sulatama. palju kütust paagis õnneks ei ole, Mingi hetk võtsin ka julguse kokku ja käivitasin auto. Tiksus rahulikult, proovisin pisut liigutada ja uus rõõm. Haagise tagaratas ei käi ringi. Elu Magnumi kõrval ei ole igav