17-08-2004, 15:58 PM
No omaniku väitel ei talunud need relsid (25m/kaal 1,5 tonni relsi kohta) enam kiiret liiklust,samas paljud liiprid samuti kehvad.Ei tea 100%,kas kistakse kogu ulatuses (Riisipereni) üles,vahepeal oli jutt,et Turba lõik jääb miski sinna rajatava liipriimmutustehase tõttu alles.
Paraku jah,eurorahade suhtes on minulgi sügav kahtlus,kuigi-iva ju raudteel oleks.Niigi käiakse Haapsalust ja sealt ümbrusest hulgemini pealinnas tööl ning ntx esmaspäeva hommikul on Tallinna maantee üpriski koormatud...
Haapsalu ja Uuemõisa vahele on rattatee tammile juba tehtud,idee on seda pikendada ka edasi,viimase Lääne Elu andmeil nimega \"Läänemaa tervisetee\".Teisest otsast tahetakse Rohuküla tammijupp kah käibele võtta rattatee jaoks.
Ning,raudteemuuseum ilma raudteeta on siiski jura.Lavassaare on minu meelest igati korralik asi (k.a.rongisõidud),samas Haapsalus pole isegi miskeid infosilte jaama taga seisvate vedurite kohta...
Eks vaatame,mida see uus liit tooma hakkab...
Paraku jah,eurorahade suhtes on minulgi sügav kahtlus,kuigi-iva ju raudteel oleks.Niigi käiakse Haapsalust ja sealt ümbrusest hulgemini pealinnas tööl ning ntx esmaspäeva hommikul on Tallinna maantee üpriski koormatud...
Haapsalu ja Uuemõisa vahele on rattatee tammile juba tehtud,idee on seda pikendada ka edasi,viimase Lääne Elu andmeil nimega \"Läänemaa tervisetee\".Teisest otsast tahetakse Rohuküla tammijupp kah käibele võtta rattatee jaoks.
Ning,raudteemuuseum ilma raudteeta on siiski jura.Lavassaare on minu meelest igati korralik asi (k.a.rongisõidud),samas Haapsalus pole isegi miskeid infosilte jaama taga seisvate vedurite kohta...
Eks vaatame,mida see uus liit tooma hakkab...
valdo Kirjutas:Asi on ikkagi kuidagi kahtlane. Seismajäänud (st harva kasutataval) raudteel amortiseeruvad eelkõige puitliiprid. Rööpaga ei juhtu ka 50-100 aastaga midagi märkimisväärset halba. Kui raudteed ei olnud plaanis enam kasutada, kuid oli plaanis tulevikus taastada, oleks võinud ta niisama jätta, et kunagi asi uute liiprite alusele uuesti üles laduda.
Kui asi täitsa maha lammutada, st liiprid nt ära põletada ja rööpad EMEXisse viia, siis on hiljem taastamine palju kallim. Ma olen surmkindel, et uued (ka kasutatud) rööpad maksavad palju rohkem kui praeguste eest saadav vanarauaraua EMEXist.