01-03-2023, 17:33 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-03-2023, 17:36 PM ja muutjaks oli spitfire.)
(01-03-2023, 17:02 PM)2715 Kirjutas:(01-03-2023, 12:59 PM)olevtoom Kirjutas:Ma saan aru, et midagi on kuskilt ära kustutatud ja minu pärast?(01-03-2023, 11:35 AM)2715 Kirjutas: Ajendatuna lendamisest levitatsiooni korras...
...
Ma arvan, et kui ksf! Daffi kommentaar sellele "naljale" kustutati, siis tasakaalu mõttes peaks ka "nalja" kustutama. Käituda nagu poliitkorrektseks hakanud Mart Juur -- trükkida ümber igivanu nalju, asendades tegelaste nimed seal nimedega praegusest (poliit-) elust -- see näitab labasust. Kusjuures ma olen valmis uskuma, et ksf! 2715 langes mõttevaheaja ohvriks.
P.S. Mind poliitkorrektseks sõimata ei ole ilus
Nagu ma aru saan, siis Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna kulul ei tohi nalja teha, millest on väga kahju sest ainest justkui oleks...
Tasakaalustamiseks lahkelt luban tervel EKRE erakonnal ja isegi nende pooldajatel enda üle nalja teha.
Pole küll "Levitatsiooni korras" lennanud aga kindlasti leiaks ka muud ainest.
Olen krossi sõitnud, kasutan metallitöömasinaid, sõidan traktoriga ja käin ka poes, niiet ainest peaks jätkuma...
Näiteks kuni 18 aastaseks saamiseni arvasin, et olen normaalne aga pärast sain aru, et meil kõigil on vaimne puue-küsimus on vaid kui raske.
Vabalt võib nii nalja enda kui ka selle postituse kustutada kui on soovi.
Ei hakka taga nutma.
Asenda selles "naljas" tegelased enda, oma isa ja siis oma e.. nimega. Need on reaalsed inimesed keda sa mõnitad. Kõigele lisaks on sinu kirjeldatud episood mitte nali, vaid kuritegu. See labasus ei vääri seda kohta siin. Autoril endal ei ole mingit takistust seda labasust siit kustutada, sel ajal kui moded lihtsalt pihku itsitavad.