02-03-2023, 23:34 PM
(02-03-2023, 22:12 PM)edvard Kirjutas: Nalja peaks tohtima teha mis iganes teemal , nali ei tohiks solvata teist isikut , tema veendumusi ja usku , poliitilised eelistused saab teha eelhääletusel ja valimisjaoskonnas 5. märtsil , mõni päev on jäänud , minge valima !
Hallooo!
Väga vabandan, ei saa mitte kirjutamata olla, kuigi lubasin. Kogu selle naljategemise jama kohta... Tõesti, ka minu aru saamise kohalt võiks asi olla nii, et nalja võiks tohtima teha "mis iganes teemal" ja nii edasi nagu deklareeris ksf! Edvard. Lisaks võiks "nali" olla naljakas, mitte labane, mitte otseselt kedagi solvav (tagasihoidlikult öeldes), vägivaldne jne. Paraku on igasugused piirid äärmiselt subjektiivsed, olen ise saanud kriitikat alates "peaks olema elementaarne hjumorimingiasi ja lõpetades maeiteakassinaljadega...". On siin voorumis naljategemise teemal ennegi postitatud, puujalaga neegritest väga naljakaid tekste trükitud jne, nutta tahaks...
Jah, aga nad ise.... miks ma ei või nüüd natuke ka... Jah, keegi kusagil tappis kellegi, ütles midagi halvasti, aga miks mina nüüd ei või natuke... võid küll, aga ega sa ka parem ei ole pärast seda. Nagu mingi haigus... nõukogude võimu esindajad tapsid ja hävitasid Tšetšeenias suure sõja ajal inimesi, oponendid kohe vastavad, see on jama, kus on ajaleheartiklid selle kohta ja mis te ise 90-ndatel tegite!? (lihtsalt vaatasin siin hiljuti ühte filmi ja lugesin kommerntaare)
Minu tagasihoidliku ja vale arusaamise kohaselt (peaaegu) kogu see "hjuumorinurgake" siin on saatanast, ksf! Toomas.t.taluja selle siin esile manas, hoomamata, et eesti rahvas suures pildis ei ole valmis mingisugust nalja tegema ja sellest aru saama (700 aastat...), no on valmis tegema ja internetist ja mujalt siia kandma, sageli mitu korda isegi... no aga mida ma ikka toksin, on sellest naljategemisest siin ennegi juttu olnud, vb mul tõesti "puudub elementaarnegi naljasoon või hjuumorimeel", aga pigem on mul see meel hoopis kuidagi väärastunud, lihtsalt elementaarnaljakad neegri- , pede-, ja levitatsiooninaljad mul enam suunurka üles ei kergita, ilmselt lihtsalt liiga vana juba, aga ka Teie saate kunagi vanaks, kui hästi läheb!