27-03-2023, 19:56 PM
(27-03-2023, 15:43 PM)Aare R. Kirjutas: Minu kommentaarist seda üledimensioneerimist vast välja ei tulnud, mina saaks oma arvamuse selle garaaži ehitusest kokku võtta ühe sõnaga: VINGE ja ka see oma kätega tegemine eristabki mehed poistest!
See ei ole ju mingi telgi ülespanek, kus vaid üks öö pikutada
Kui aus olla, siis on omalgi väike unistus sellise garaaži näol, kuhu mahuks kaks autot, kus oleks tõstuk ja KINDLASTI see "mancave", kus end vahel kõigest välja lülitada. Iseasi, kas see unistus kunagi tõeks saab, aga vähemalt on mul hea meel, et keegi ühe unistuse ellu viidud saab, seda lisaks tohutule silmaringi avardumisele.
Ega ma seda üledimensioneerimist hinge ei võtnud. Igal inimesel on oma arvamus ja ainult tervitatav on seda jagada. Aga kõik peab olema põhjendatud ning ka mina olen valmis põhjendama kõike, mida ja miks tegin. Olen vigasid ka teinud ja ei salga tunnistamast. Igal ühel on omad eesmärgid, võimalused ja neid tuleb austada. Ka mulle meeldib lugeda foorumlaste poste uhketest projektidest. Inimlik kadedus, mis tekib, annabki motivatsiooni ise veel enam pingutada. Nagu narkootikum Ja kui kellelgi on kesisem, väiksem või odavam projekt (auto, garaaž, kuur või mis iganes), siis see ei tähenda, et tema vähem tähelepanu väärib. Kindlasti mitte.
Unistused peavad olema, sest üsna tihi kipuvad need ka reaalsuseks saama. Ja võimalus unistuse elluviimiseks kipub kuidagi väga järsku tulema. Vähemalt minul tuli. Ja siis ei maksa ootama jääda. Tuleb käised üles keerata ja mitte tagasi vaadata, sest kõik meie ümber muutub iga päevaga kallimaks ning komplitseeritumaks. Kui korraks rehale astud, siis see pole argument asja pooleli jätmiseks. Ikka tuleb lõpuni välja minna.
Ja kui on soovi ideid või mõtteid ammutada, siis on iga mees teretulnud minu autokuuri kaema ja varbaga toksima. Mulle oli suureks abiks, kui keegi võttis vaevaks mulle oma ehituse lugu ära rääkida ning juurde mõni foto näidata. Ka ei ole ma kade sama võimalust teistele huvilistele pakkuma.