19-04-2023, 00:02 AM
See ruumi "isetäitumine" ei ole probleem, kui omanikul ei ole kogumismaaniat, mis sunnib igat pöidlaotsast suuremat rauatükikest ajalooliseks kultuuriväärtuseks ning igat kellegi aianurka juurdunud sõidukit lootustandvaks projektiks kuulutama
Ma ise küll ei ole päris 100% enda sõnade järgi käinud, näpuotsaga nurkades mingit huumust ikka vedeleb, aga ~80 ruudu peal majandan rahulikult kogu sõidukipargi ära, mida minusugune pürjel töö ja muu elu kõrvalt lennuvõimelisena hoida suudab. Vahel tuleb mõne operatsiooni jaoks veidi kabetada, tsikleid ühest nurgast teise talutada vms, aga see on suht tühiasi.
Kunagi oli tõesti seis, kus ulmekogus kola oli mööda linna laiali, läksin rendigaraažist nr 4 jalgratta varuosi otsima ja ust avades oigasin umbes et õigus jah, mul on ju see auto ka veel. A õnneks tuli mõistus pähe, et kõik need aga-ühel-päeval-ma-projektid maha raputada ja keskenduda vähemale, aga paremini.

Kunagi oli tõesti seis, kus ulmekogus kola oli mööda linna laiali, läksin rendigaraažist nr 4 jalgratta varuosi otsima ja ust avades oigasin umbes et õigus jah, mul on ju see auto ka veel. A õnneks tuli mõistus pähe, et kõik need aga-ühel-päeval-ma-projektid maha raputada ja keskenduda vähemale, aga paremini.