19-04-2023, 16:24 PM
(19-04-2023, 13:15 PM)nõkapõka Kirjutas:Mina võtsin esisilla eest ära. On palju lihtsam. See pole nii keeruline töö, kui tundub. Vaata minu traktori teemasid, nii soolopill kui kopaga, mõlemal olen samamoodi teinud. Seal on pilte ka, et lihtsam oleks aru saada, kuidas.(19-04-2023, 12:56 PM)saarrand Kirjutas: Välimise ringi poldid välja ja siis need 3 stoperdatud mutrit ka lahti, siis saad kätte. Just mõned nädalad tagasi tegin ise samuti mootorivahetust. Kus uued katted panna lased kettale?
Selge, tänud! Pole veel kohta välja uurinud aga tuttav mainis, et pidurimeistris Tallinnas olla võimaliks selline asi.
Pole varem tulnud Jumsi mootorit vahetada, seega saab huvitav projekt olema. Kuidas seda motot kõige lihtsam on välja saada, kas tuleb kogu esisild eest ära lamutada või siin osad räägivad, et kui rihmarattaid seal lõhkuda või raami relakaga tuunida siis kannatab ka niisama nii palju etepoole liigutada, et tuleb nuudi otsast välja käigukastis?
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170