25-04-2023, 14:59 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-04-2023, 15:09 PM ja muutjaks oli Jesper.)
Kindasti on videosid kõigil võimalikel teemadel kuni viigerhüljeste pulmatantsuni välja, aga pidasin just silmas, et need populaarsed "teeme ise x"-kanalid kipuvad selles osas halb eeskuju olema. Mitte, et nad otseselt halba tahaks, aga lihtsalt kõik on ka sellised kodusnokitsejad-iseõppijad ja paljude asjade peale (nagu seesama kinnas puurpingis) lihtsalt ise ei tule. Selline tehnikaring on hea koht, kus teadmistega enne jaole saaks, kui hilja.
Et kindel olla: ma siis mõtlesin seda ohutuse teemat ühe ideena-vastusena küsimusele "kui kellelgi tekkis eelpool loetuga häid mõtteid või ideid, mida võiks poistele õpetada või tutvustada, siis jagatagu lahkesti!", ehk siis ma ei arva, et see peaks olema 100% tööohutusring kus muust ei räägitagi või et kogu kupatus tuleks ära keelata vms.
Et kindel olla: ma siis mõtlesin seda ohutuse teemat ühe ideena-vastusena küsimusele "kui kellelgi tekkis eelpool loetuga häid mõtteid või ideid, mida võiks poistele õpetada või tutvustada, siis jagatagu lahkesti!", ehk siis ma ei arva, et see peaks olema 100% tööohutusring kus muust ei räägitagi või et kogu kupatus tuleks ära keelata vms.