09-05-2023, 13:29 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 09-05-2023, 13:40 PM ja muutjaks oli kass.)
(09-05-2023, 11:57 AM)Marko Kirjutas:(09-05-2023, 11:18 AM)Aare R. Kirjutas: seda ei saa ka üks inimene ainuisikuliselt otsustada, kas mingi teema on huvitav, kas postitus on teemaga seostuv jne.
See on siinse foorumi peamine mure!
Jah, tõesti nii on!
Loogeline oleks, et oleks 3-st vähemalt 60 - aastasest inimesest komisjon, kes siin neid asju otsustaks. Meist 3 -st siis üks libaraal, üks konservaat ja üks mustanahaline (või noh, vähemalt tumekollane) vanajalgratta ja -mootorratta huviline lesbi. Ja ma arvan, et mured saaksid murtud ja voorum läheks veel ...
Aga nüüd on olemasolev komisjon ksf! Aare R üleüldse ära bänninud ja selline asi on muidugi noore karastamata voorumlase jaoks pahaseks tegev ja kurb asi!
Lohutuseks ei oskagi muud kosta, et mul ka ükskord kusti üks postitus ära ja vist vähemalt 2 korda olen panniga ka siin saanud, viimane kord lgp. ksf! voorumiomanik isiklikult bännis mind eluks ajaks ja veel 3-ks aastaks peale seda! Ja nüüd ma jälle ajan siin asjalikku juttu, võrdsem võrdsete seas - jah, sõel ei ole piisavalt tihe!
Seekord said ainult virila näoga mullid, aga vähemalt on mul oma 3 posti tehtud, oli kordaläinud päev!
Ahsapagan, tahtsin ju veel aarele selgituseks kirjutada, et vb paneb Moderaator lihtsalt Sind proovile, katsub, kas Su usk on piisavalt kõva!? Näiteks Isand Jumal lasi ju Aabramil lihtviisil poja Iisaku maha tappa, et näha, kas Aabrami usk on piisavalt kõva! Pärast muidugi klatitakse need jamad omade vahel ära, lihtsalt usk Jumalasse ja Moderaatorisse peab tugev olema! (no ja selliseid näiteid nagu Aabrami katsumine peaks vist Wikipiiblias teisi ka olema, ei viitsi hetkel üle kontrollida)