09-05-2023, 13:39 PM
(09-05-2023, 13:29 PM)kass Kirjutas:(09-05-2023, 11:57 AM)Marko Kirjutas:(09-05-2023, 11:18 AM)Aare R. Kirjutas: seda ei saa ka üks inimene ainuisikuliselt otsustada, kas mingi teema on huvitav, kas postitus on teemaga seostuv jne.
See on siinse foorumi peamine mure!
Jah, tõesti nii on!![]()
Loogeline oleks, et oleks 3-st vähemalt 60 - aastasest inimesest komisjon, kes siin neid asju otsustaks. Meist 3 -st siis üks libaraal, üks konservaat ja üks mustanahaline (või noh, vähemalt tumekollane) vanajalgratta ja -mootorratta huviline lesbi. Ja ma arvan, et mured saaksid murtud ja voorum läheks veel ...
Aga nüüd on olemasolev komisjon ksf! Aare R üleüldse ära bänninud ja selline asi on muidugi noore karastamata voorumlase jaoks pahaseks tegev ja kurb asi!![]()
Lohutuseks ei oskagi muud kosta, et mul ka ükskord kusti üks postitus ära ja vist vähemalt 2 korda olen panniga ka siin saanud, viimane kord lgp. ksf! voorumiomanik isiklikult bännis mind eluks ajaks ja veel 3-ks aastaks peale seda! Ja nüüd ma jälle ajan siin asjalikku juttu, võrdsem võrdsete seas - jah, sõel ei ole piisavalt tihe!![]()
Seekord said ainult virila näoga mullid, aga vähemalt on mul oma 3 posti tehtud, oli kordaläinud päev!
Aga miks 60 aastast? Miks mitte 56 või 63?