16-05-2023, 12:14 PM
(11-05-2023, 13:05 PM)Meelis2 Kirjutas:Ma omal tegin just nii nagu allpool soovitati, lisaks on ju all terade pool oma äärik ja mul oli vanal MTDl ka üleval seib, uuematel pukkidel pildilt vaadates enam mitte. Ehk võtsin kinnise laagri sisemiselt poolelt selle plastiku ära ja nii saab asja ikka ka määrida. Probleem on ülemise laagri tihend, mille lööb survega minema aga vanal oli mul laagri ja rihmaratta vahel ju ka mingi seib mis hoiab määret piisavalt sees. All terade pool hoiab võlli äärik niigi, kui ka see plastik peaks irduma. Aga orikad olid ikkagi kinnised seal ja ilma määrdeniplita. Ja tegid ikka koledat häält küll Lõpuks said ka hoopis rihmarataste sälgud ja üke puki noa täht otsa.(11-05-2023, 11:22 AM)PlyVal64 Kirjutas: Miks te pukkidel laagreid ei vaheta??? Ega uued tulevad samade saastlasgritega! Kvaliteetlaagrid, õige määre ja kestavad.
Sest uutel on määrisvõimalus koos määrdenipliga, kuna pesen igapäevaselt peale niitmist siis ei kesta need paljad laagrid seal kaua.
Nii on ka TOROl kõik lahtised plekkide vahele surutud määritavad laagrid ja tulebki tihti määrida et võimalik niiskus ja tolm laagrist seest välja lükata. Sama ju kõigi profi rasketehnikaga??? See ju ongi asja mõte??? Määrde enda määrimsiomadused nii väikeste välpadega kohe kindlasti ei muutu. Ikka tolm ja niiskus! Ülemisele laagrile ka miski seib vahele ja määrimine peaks töötama??? Lihtsalt peab nipli pealtpoole niidudekki ja sellisesse suunda panema et ligi pääseb. See pildilt nähtav niidudeki all korpuse ja noa vaheline nippel on muidugi puhas raamatupidamine
"Uus" Black Edition MTD on nüüd vähe laiema dekiga, eks näis mis seal toimuma hakkab.