21-05-2023, 12:26 PM
Et kaunist Pühapäeva rikkuda, peaks lisama järgmist. Tavalise viimistluskrohviga sokli tegemine on juba eos vale idee. Korraks on ehk isegi ilus(kuigi selle nurgapildi peal nähtud pind kindlasti mitte), hiljem hakkab valus. Osad soklid, mida olen tellija sundusel antud materjaliga teinud(sest temal on niimoodi projekti kirjutatud), kimbutab hiljem vee ülesimbumise, punsumise ja veel vähe aja pärast pinna või isegi aluspinna mahakukkumise mure. Kus vähe paremini on läinud, seal tekib värvimuutus pidevas niiskes alas viibimise tõttu. Plekiservast hakkab vesi ju maha tilkuma ja sealt pritsib omakorda seinale tagasi. Kahjuks pole veel sellist värvi kohanud, mis aja jooksul veega ei reageeriks. Kui ei usu, mine lähemasse tänapäevasesse elurajooni ja uuri majade alumisi osi lähemalt. Eriti kehv lugu on tumedate toonidega, need lähevad päris triibuliseks, heledamaga jääb vähe parem.
Toimiva lahendusena oleks täiesti tasuta hoopis rouhet ehk kivipuruviimistlust soovitanud. Suht lihtne on teha sellega ja vähemalt enda maitse järgi on tulemus kindlasti. Kõik soklid, mida olen elu jooksul rouhega teinud, püsivad ilusad siiani. Meil pole see väga levinud, kuid põhjanaabrite juures vägagi. Aga loodame parimat.
Toimiva lahendusena oleks täiesti tasuta hoopis rouhet ehk kivipuruviimistlust soovitanud. Suht lihtne on teha sellega ja vähemalt enda maitse järgi on tulemus kindlasti. Kõik soklid, mida olen elu jooksul rouhega teinud, püsivad ilusad siiani. Meil pole see väga levinud, kuid põhjanaabrite juures vägagi. Aga loodame parimat.