21-05-2023, 19:24 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-05-2023, 19:25 PM ja muutjaks oli Lauri_L.)
(21-05-2023, 17:23 PM)spitfire Kirjutas: Sel pildil on näha, et garaaži ukse esine/alune on veel lahendamata. Ma ei tea, kas ma ruttan sündmuste käigust ette või mitte, aga siin on koht kus mõtteainet jagub.
On küll lahendamata jah. Sellega peab ootama. Enne vaja hoone valmis saada ning alles siis saab sissesõidu koos hoone esisega korralikult ette võtta. Ilmselt tuleb hoone ees veel ka parkimisala laiendada, sest soov oleks võimaldada seal lisaks sõiduatole koos käruga ka veokaga tagasipööre teha.
Samas paar lahendust on peas juba olemas. Probleemi hetkel ei näe ja olen kindel, et saab hea. Esimene talv näitas ka, et lumel ega vihmal uste ette asja ei ole. Kõik püsib kenasti kuivana. Kaasa aitab ka lähedal asuv hekk, mis tuule ja tuisu kinni püüab.
Off-topic: too plekimees, kellele algses postituses viitasin, sellel on sarnane sissesõit oma töökotta. Tema valas ukse ette kaldu sissesõidutee ja valu sisse pani soojenduskaabli. Temal just probleem, et lööb talvel lume peale ning kipub jäässe võtma. Elektrikulu on iga mehe oma asi. Lahendusena tundus hästi töötavat - talvel majaesine puhas ja vanem inimene saab jalga murdmata liikuda. Selline on tema lahendus - eks endal hakkab visuaalselt samuti midagi sarnast olema. Soojenduskaabli jätan küll plaanidest välja.