28-05-2023, 23:12 PM
Kusjuures seda kruvide heast tahtest katki minemist olen isegi tähendanud. Kui garaaži tegema hakkasin, siis sai hoone maha mõõdetud. Telgjoonte mahamõõtmiseks lõin maa sisse kaks lauda ja kolmanda-neljanda panin risti peale. Kõige tavalisem saematerjal, mille kätte sain. Kaasas oli kaks pakki kruvidega, millest siis sai jooksvalt võetud see pikkus, mida vaja läks. Ühed olid terrassikruvid ning teised olid tavalised tsingitud puidukruvid. 3-4 kuuga olid tsingitud kruvid pooleks. Kui ei olnud, siis kohe kui neid lauast välja hakkasin keerama, läksid puruks. Terrassikruvid sain kõik elusana kätte ning need on juba teab mitu korda kasutuses olnud ja taas kokku kogutud. Tundus, et teatavat rolli mängis vihm ja niiskus. Kui puit paisus, andsid ühe tootja kruvid järele. Samas sattusin peale, et äi oli oma maja tuulekasti laudu pannud mustade kipsikruvidega. Need seal elus juba pea 20 aastat.
Kui voodrile kruve valisin, siis küsisin Janerest otse, et andke mulle kruvid, mis katki ei lähe. Mäletan, et müüja mingid kommentaarid õhku viskas, miks mõned kruvid purunevad, kuid see info ei jäänud pealuu sisse kinni. Kui sinna uuesti satun, siis küsin kindlasti ning jagan ka siin. Igatahes valis ta mulle kruvid, mis polnud sugugi odava(-ima-)d ning kinnitas, et need kestavad. Loodame.
Kui voodrile kruve valisin, siis küsisin Janerest otse, et andke mulle kruvid, mis katki ei lähe. Mäletan, et müüja mingid kommentaarid õhku viskas, miks mõned kruvid purunevad, kuid see info ei jäänud pealuu sisse kinni. Kui sinna uuesti satun, siis küsin kindlasti ning jagan ka siin. Igatahes valis ta mulle kruvid, mis polnud sugugi odava(-ima-)d ning kinnitas, et need kestavad. Loodame.