ARK eksam lihtsamaks

Mina tegin platsieksamit 3 korda. esimesed kaks märtsis ja viimane kord mais. iga kord olid täpselt samad harjutused: Tõusult minek, garaaz+tunnel(kaks ühes) üle parema õla, vasak külgboks ja tagurpidi slaalom. Esimeste kordadega vedasid närvid alt... tegin ise lollusi. Viimane kord tegin ilusti ära, siis linnavahele. Sõita sain 15-20 min, siis tagasi ark-i, eksam sooritatud. Mingi ilge norija eksamineerija pidi olema, eriti parema käe reegli kohapealt. Probleeme polnud, v.a ühe valesti parkinud veoauto tõttu, aga see oli pisiviga.
Imelik tundub minu jaoks see, et parempoolset külgboksi ei pidanud ma autokoolis kordagi tegema, eksamitel ka mitte, aga vasakpoolset nõrkemiseni. Kui palju kasutatakse \"päris elus\" vasakpoolset külgboksi? tavaliselt ikka paremasse teeserva pargitakse...

grahv Kirjutas:Hmm. mina tegin oma B kategooriat veebruaris, käesoleval aastal ja ka meil oli võimalus valida. Platsisõidus siis olid käigepalt tagurdamine \"garaazi\", seejärel kohalt minek tõusul siis külgboks, edaspidi slaalom ja tagurpidi slaalom. Valida saime, et kas me teeme kõik need või me teeme kõik need harjutused Big Grin Rohkem valikuid polnud. No tegelt oli üks valik vee, et minna koju ja jätta eksam sooritamata. Linnasõit kestis 45 minti ja mul õnnestus 2 min. enne lõppu (enne viimast ristmikku) läbi kukkuda Sad
Vasta

Sõnumeid selles teemas
ARK eksam lihtsamaks - Autor: Landy - 19-08-2004, 14:47 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne