02-06-2023, 07:35 AM
(21-05-2023, 21:51 PM)ratsoup Kirjutas:(21-05-2023, 21:23 PM)Kivipurustaja Kirjutas: Seda tüüpi karpadel põhjustab täisjooksmist kummirõngas mis on nõelklapi pesa ümber selle plastikust põhja küljes.Rem.komplekt aitab.
https://www.hortulus.ee/toode/karburaato...is-796184/
See väike rõngas pildil.Kui karpasse kollektoripoolt sisse vaatad siis paremal pool lõõris segisiibri kõrval on neli imepeenikest ava.Nende puhastamine aitab tavaliselt pöörete lainetamise vastu.Mina olen terasharja kiu pannud akudrelli otsa ja sellega õnnestub päris hästi.Samas kontrolli kas kork mis neid avasid väljapoolt katab on korralikult paigas,igaks juhuks võid hermetsi peale tõmmata.See el.õhuklapp on ka saatanast aga praegu ei ole see teemaks sul.Kuigi võiks proovida ilma selleta,võib-olla ei lase mootori soojenedes klappi lahti ja plägabki täis.Aga kui ütled,et tutika karpaga proovisid siis kas oli see originaal või https://www.hortulus.ee/toode/karburaato...etklapiga/ Nendest pooled ei tööta korralikult.Arvestades,et orig. magnetklapp maksab samapalju kui terve see hiinakas.
Asenduskarburaator on jah see 60 eur säästu versioon. Aga no käima võiks ju ikka minna? Ma pean ütlema, et algupärase karburaatoriga ta käis paremini. Vb peaks siis seal selle O tihendi ära vahetama ja tagasi panema? Video on tehtud selle 60 eur karpaga.
Mul ka karburaatoriga jamad, mootoriks Kohler 18 hp
Peale töötamist mõne aja möödudes mootor kinni, bensiini põlemiskamber täis, bensiin tilkus kuskilt karburaatori alt...
magnetklapp ei liikunud korralikult ja lekkima pidi ka nõelklapp. Peale arutelusid ühe ja teisega ostsin ka selle uue 60 Eur-i karburaatori.
Tulemus...
*käivitub hästi, aga ka sooja mootori puhul tahab õhuklappi kinni
*kui mootor külm, tahab niiduorgani käivitamisel välja surra, isegi täispööretel
*niitmisel täispööretega pöörded lainetavad, tükati umbes sama kui bensiin hakkaks otsa saama
Tuleb tõenäoliselt osta ikkagi vanale karburaatorile uus magnetklapp ja nõelklapiga tõsiselt "juttu ajada"
Ühesõnaga mitu vale otsust... kõik ikka raha "kokkuhoidmisest" tingitud!