16-06-2023, 09:40 AM
(07-06-2023, 00:23 AM)Aare R. Kirjutas: Igal juhul pöial püsti- vähemalt mina ei seedi silmaotsastki mitte mingisugust võõr(värd) sõnu Eesti foorumites!Mõnele tekstile tõesti vaja tõlget juurde. on ikka sõnavärdjad mida kasutatakse kui igiammuseid eesti keelseid ja millele kohe kindlasti vasteid ei ole.
Juhtusin paar aastat tagasi kuulma üht intervjuud mingis Eesti raadiojaamas ja kuna IGAS lauses oli mingi iingliskeelne sõna (mitte et ma poleks aru saanud), ei suutnud ma seda intervjuud lõpuni kuulata.
Deputaadid debateerisid debatil narratiive, biheivioristlikud managerid manageerisid agendat ja situation (või peaks olema situ eišen?) eskaleerus. Ammuks see oli kui partatšokk ja pagasnik maha tehti, nüüd seisab veoki asemel rekka õuel...
Erilised värdid on muidugi prolongeeritult toimivad losängid ja kadunud Kükital pakutud kroissantid nugatikreemiga, välja nägid küll kui tavalised sarvesaiad pähklivõiga, aga teenindaja solvus ja kinnitas et ei ole sarvesaiad. Jätsin igaks juhuks söömata, ei ole kindel et siukese peenikese väljamaa värgiga seedimine hakkama saab.