22-07-2023, 16:05 PM
(22-07-2023, 14:50 PM)deus Kirjutas: Lugesin siin, et võiks murikamaalase eest ju 30 euri anda - mina ütlen, et ei võiks. põhimõtteline vastuseis peab olema, et 0 euri selliste omandite eest, muidu järgmisena peab veekeetja, kui ilge energiaraiskaja ja juba soomes kadunud telerimaksu meil nüüd maksma hakkama.Mina ka täielikult olen selle jama vastu!
https://epl.delfi.ee/artikkel/120218413/...use-parast
Imelik oli lugeda sotsi suust selliseid sõnu, mis enda elufilosoofiaga klapivad.
...
See saab olema nagu Pandoora laegas, mis juba avatuna enam kinni tagasi ei lähe ja ma kavatsen ka oma meelsust väljendada kirjutades selle jama väljamõtlejatele ning võttes kaasa plakati ning munad et ühineda teiste vastastega.
Kui on raha vaja siis küsige seda raha kuidagi nõnda, et see pole ebavõrdne sest autoomanik on üks väiksemaid süüdlasi et äkki jäi raha puudus.
Kui see 120 miljonit jagada rahvaarvuga saame muide, et iga jumala kärss imikust raugani peaks maksma 88 eurot!
Lisaks tõuseb käibemaks ja veel midagi ning see on juba eriliselt jabur maksukoormuse tõus.
Küsige see raha kas per nägu kodanikumaksuna, riigikaitsemaksuna või misiganes kujul aga mitte selle eest et mootorsõidukid seisaks seaduslikult lubatud viisil ja kohtades!