24-07-2023, 00:57 AM
(23-07-2023, 23:20 PM)deus Kirjutas: Sinusugune tüüp tahab kokku saamist
Me saame kokku poksisaalis ja lahendame selle küsimuse nii, et ei politsei ega prokuratuur ei saa hiljem sekkuda. Sobib?
(23-07-2023, 23:50 PM)Sm.Samajev Kirjutas: Kui sa soovid allikaid oma silmaga näha siis ma soovitan sotsiaal meedias vaadata, kus käib korralik romude äri. Näeb seal tihti Soomest ja Rootsist toodud autosid.
Käisin Facebookis otsimas sõidukeid, mida müüakse Eestis ja mille väärtus on 500 € ning alla. Silma jäi, et ca 80% on küljes Eesti numbrimärk, ülejäänutel neid küljes polnud, kuid ühtegi otseselt Rootsist või Soomest sisse imporditud romu ma ei leidnud. Kas ma teostan otsingut valesti või otsin valest kohast?
(23-07-2023, 23:50 PM)Sm.Samajev Kirjutas: On see ikka füüsiliselt eksisteeriv romu või ajavad statistika umbe kõik need surnud inimeste nimel autod ja fantoomid?
Ma usun, et isegi Transpordiametil ei ole selle üle ülevaadet. Ülevaate puudumise tõttu olekski vaja register korda teha.
(23-07-2023, 23:50 PM)Sm.Samajev Kirjutas: 20 aastase autoga tööl käimine on juba füüsiliselt võimatu.
Kuidas saan siis mina tööl käia?
Robotniidukite müük, paigaldus ja sõltumatu tehniline know-how: https://herizon.ee