02-08-2023, 07:29 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-08-2023, 07:30 AM ja muutjaks oli BchPls.)
(02-08-2023, 05:34 AM)Mossemees Kirjutas: Tuleb meelde, et kuskil nõukaaegses raamatus oli jah GAZ 24 istekohtade arvuks märgitud 5-6. Ehk tahapingile võib vajadusel neljakesi ronida. Taksodega niimoodi sõideti ka. Huvitav, et aktis on märgitud, nagu oleks ees 3 kohta. Aga võibolla kuskil välismaal lubati ka sedasi sõita. Vähemalt GAZ 21 lubati siinmail ühel inimesel ees juhi kõrval istuda, aga kui ma nüüd õigesti mäletan, siis nt. Rootsis kahel.Mul meenub jällegi üle 10 aasta tagusest ajast volgaklubi foorumist kellegi gaz24 teema kus kellegi "uuel" volgal oli ees kahe istme vahel mingi poolik istekoht (miski istme padja moodi värk) ja sellele järgnenud küsimus teiselt foorumlaselt "Mitu istekohta on selles autos ja mitu neist on juhi kõrval?" Toona tundus see küsimus jube vaimukas ja sööbis mällu. Seega ma usun, et 6ndat istekohta tuleks gaz24 puhul otsida ka juhi kõrvalt. Sai võibolla veidi offtopic vabandan.

edit: ksf indreksirk oli minust kiirem ja faktid juba eelnevas postituses olemas.