12-08-2023, 12:40 PM
(12-08-2023, 10:55 AM)2715 Kirjutas:(12-08-2023, 08:57 AM)jaan mmc Kirjutas: Ei tea ju kui suur osa on enamus, enne valimisi automaksust juttu polnud ja riigi rahaasjade korda tegemine kõlas ka laristamise vähendamisena, mitte maksude tõstmisena. Mina hääletaks täna teisiti ja tean päris mitmed minu lähedased teeksid sama.
Ma söön oma mütsi ära kui peale kütteaktsiisi või kkmi tõusu paljud sama ei mõelnud, Kaja paraku on ikka valitsuse juht. On see lühike mälu, enesepiitsutamine, parema valiku puudumine või mis ?
Elame aga üle oma võimete, riigil kus on alla miljoni tööealist elanikkonda ei saa olla oma kosmoseprogrammi, ei saa olla neljarealisi teid ja veel paljusid asju mida meil tahetakse teha.
Lõpuks aga taandub kõik töötundidesse mitte rahasse ja kui keskmine inimene töötab päevas 8 tundi siis 4 töötab ta omale ja 4 riigile.
Seda suhet saab kindlasti veel rohkem töölise kahjuks pöörata sest Eestlane ei protesti millegi vastu.
Just - me elame üle Riigi suuruse võimete! Me ei anna ühte tõsisemat linnagi välja, samas on tohutu territoorium hõredalt asustatud. Erinevalt suurte territooriumitega Riikidest, ksu suur osa ongi elanike ja teenuste "Vaba", ja sinan viib enamasti kas üks tavaline maanteeke ja raudteee + on mingi väga piiratud teenuste kogum, sisi meie püüame IGASSE nurka kolmele külamutile ka selle 4-realise ehitada koos kosmdroomi ja kurat-teab millega veel! ÕNNEKS on siiani ära jäänud rahahukkamsie Saaremaa püsiühendus...
Tegelikult ol iMõisaJürkal õigus - Suur-Tallinn ehk Harjumaa on Eesti elanikkonnale paras plats, siis saab see ka efektiivselt toimida. Ja Harjumaa suures piires toimibki. See on 600 000 elanikku + raplamaa mis on ka osaliselt Tallinna eeslinn. Tartu maakond oma 150 000 elanikuga on juba liiga pisike isetoimimiseks. Ikka seesama töötundide arv, lisandväärtuse loomine, söögi kasvatamine jne.
Me elame selgel ülejõu olles samal ajal ülalpeetavad! Meid peab tegelikutl euroliit ja NATO "üleval" ja arvata on et selle eest tahavad nad midagi meilt VASTU saada! Mida on meil pakkuda, on vaid maavarad. Täpselt sama mis Moskva võimu ajal... Maavarad on ka suured inimtühjad Loodusalad, kus naatod saavad mõnuga lagastada jne. Meid on JUBA aborigeenideks madaldatud ja Eesti on muudetud koloniaalmaaks! Me oleme tagasi 19.sajandi lõpus, kus inimmass surutakse linna kokku, barakkidesse (lihtsalt modosamad kolemagalad, nagu nad on) elama ja selleks ongi käesolev varamaksustamine. Auto kalliks et peaks sellest loobuma, elu maapiirkonnas tuleb muuta raskeks ja kalliks jne. Siia juurde käib see 15-minuti linna jutt, "rohe"pööre jms. Me andsime raskelt kättevõidetud iseseisvuse käest 28.november 1995 öiroliiduga ühinemise avalduse esitamsiega ja kohe saab ju täis 20 aastat reaalselt iseseisvuse kaotusest aastal 2004! Tasumise aeg hakkab kätte jõudma... Meie pere ütles referendumil EI! Hea on olla kogu elu aus ka valimistel, hääletades südametunnistuse põhjalt. Natsionalist, Peremees ja Omanik, mõttelaadilt kapitalist nagu ma olen. Minu hääl ei ole meid siia toonud, kus me oleme! Minu valikud Isamaast on ajanud alati piisavalt rahvuslikku aga teistega arvestavat ja enesemääramisõiguse agendat. Laar, Vahtre, Nutt. Ja Brüsselisse Madisson on parim valik olnud. Kaks korda olen libastunud: Nõmme KOV valimistel Mart Meri ja Indrek Tarand öiroopasse! Sots on nakkushaigus...